HCB Karviná
Zápasy
st 3.10.2018 |

Zápas Plzeň - Brno

Zápasové menu

 Plzeňští házenkáři od začátku na svého soupeře vlétli a i díky několika zákrokům gólmana Šmída brzy získali šestibrankový náskok. Po čtvrthodině hry vedli 8:2 a donutili hostujícího kouče, aby si dvakrát během jedné minuty vzal time out. Pak Brno snížilo na 8:4, ale na palubovce dál vládli domácí, kteří to dotáhli až na poločasových 14:7. A když po deseti minutách druhé půle odskočili na 19:9, bylo o osudu zápasu jasno. Domácí kouč potom prostřídal sestavu a díky nepřesnostem ve hře dovolil Talent hostům snížit na přijatelný konečný výsledek 28:22. Domácí zahodili i tři sedmičky a čtyřikrát nastřelili tyč.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Michal Tonar, trenér Plzně: "I přes jasnou výhru bude moje hodnocení dneska kritické. Druhý poločas byl z naší strany absolutní propadák, i když jsme nechali zahrát kluky z lavičky. Lehkovážný přístup by se nám mohl v jiném zápase vymstít, nemám z toho dobrý pocit. První poločas ještě šel, ale chyběla větší trpělivost v útoku. To, co nás zdobilo v zápasech venku. Všichni by si měli sáhnout do svědomí."

Andrej Titkov, trenér Brna: "Rozhodla vyšší kvalita kádru na straně Plzně. Navíc jsem netrefil úvodní sestavu, plán byl jiný. Já jsem rád, že to kluci nezabalili ani za nepříznivého stavu. Bojovali až do konce, toho si cením. Musíme pracovat dál. Věřím, že se zlepšíme."