HCB Karviná
Zápasy
so 13.10.2018 |

Zápas Brno - Frýdek Místek

Zápasové menu

Až do deváté minuty bylo utkání vyrovnané, poté hosté dokázali zužitkovat chyby Brňanů a posunout své skóre do dvoubrankového vedení 6:8. Oba týmy se snažily těžit z chyb svého soupeře, produktivnější ale byl Frýdek, který se probojoval až do čtyřbrankového vedení 10:14. Domácí se tento stav snažili zkorigovat, ovšem hosté si vedení pohlídali a završili první poločas poměrem 14:18. Do druhého poločasu vstoupilo bojovněji Brno, které smetlo čtyřbrankové manko ze stolu během deseti minut a dokázalo stav dorovnat na 20:20. To se ale hostům nelíbilo a v rychlém sledu branek si opět navýšili náskok na tři branky (21:24). Závěrečná patnáctiminutovka přešla do napjatého tempa. Brno, s podporou Koňaříka, dokázalo obrátit nepříznivý stav na svoji stranu a dostalo se do dvoubrankového vedení 28:26. Frýdek ale v samém závěru dokázal ještě vyrovnat a týmy se tak rozešly smírně s výsledkem 28:28

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Andrej Titkov, SKKP Handball Brno: „Podle průběhu první půle to nevypadalo na nějaké drama. Nakonec se ale o drama jednalo. I když není Luboš spokojený s tvrdostí v dnešním zápase, samozřejmě, že to není správná cesta, jakou by se měl zápas ubírat, každopádně konečně jsem viděl u svého družstva, co je potřeba, což jsou emoce, nasazení a někdy hra za hranicí faulu. Myslím si, že bod nebude úplně tak důležitý do tabulky, jako pro družstvu, věřím totiž, že kluky dnešní výkon pozvedne. Bylo tam několik překvapivých výkonů, jako například Havlát nebo Hlípala, potřebovali by trochu stabilnosti.

Lubomír Kavka, Pepino SKP Frýdek-Místek: „Zápas se mi hodnotí rozporuplně. Měli jsme na výhru, dokonce jsme mohli prohrát. V koncovce to bylo jak na houpačce. Přijeli jsme oslabeni o klíčové hráče, takže jsme nečekali, že Brno přejedeme a jednoduše zápas vyhrajeme. Jeli jsme sem s pokorou. Získali jsme bod, jen mě trochu mrzí, že se v závěru hra mírně přitvrdila, byly tam zbytečné hrubé fauly, ale to házená přináší. Naštěstí tam nebylo nic zákeřného.”