HCB Karviná
Zápasy
so 13.10.2018 |

Zápas Jičín - Nové Veselí

Zápasové menu

Začátek utkání začal lépe pro jičínské hráče, které v bráně držel skvěle chytající Veverka. Hráči Nového Veselí dělali technické chyby, přišlo několik vyloučení, což dostalo jičínské hráče na koně. Do konce prvního poločasu si stihli vytvořit sedmibrankový náskok. (17:10).  V druhém poločase ukázali hráči Nového Veselí bojovnost, zápas nevzdali a začali ukrajovat z rozdílu jičínských. Na to nebyli schopni hráči jičínského Ronalu reagovat a pět minut před koncem utkání tak dovolili zápas zdramatizovat (21:21). Jednobodový zisk ale novoveselští hráči nechtěli připustit a 30 vteřin před koncem utkání vstíli branku domácímu celku. (22:23). Jičínským hráčům se na poslední chvíli podařilo srovnat ze sedmimetrového hodu, který s chladnou hlavou proměnil lídr jičínského týmu Ondřej Šulc..

Petr Mašát, trenér HBC Jičín: "Z mé strany veliké zklamání. Ztratit takto skvěle rozehraný zápas, to je trestuhodné. Musím si se svými hráči ohledně toho promluvit, jelikož už je to třetí zápas v řadě, kdy jsme soupeře vrátili zpět do hry.  Pro nás je to veliká ztráta a jsem velice zklamaný. Mrzí mě, že jsme nepotvrdili náš výkon z Litovle a dnes jsme nebrali dva body."

Ondřej Šulc, spojka HBC Jičín: "Poslední dobou klasický náš zápas. První poločas předveme výbornou bojovnou hru a do druhé půle nastupujeme s tím, že to zase bude “tahat”. Připadá mi, že se sesypeme z každého gólu, který dostaneme, místo toho, abychom šance také proměňovali a soupeři úder vrátili.  Naopak máme ukvapenou střelbu, neustále se opakující chyby, nejsme schopni hrát naše šablony, které umíme a nejsme schopni k nim přidat něco navíc. Soupeř už potom nemá problém naši hru přečíst a řekl bych, že se pak s prominutím “šmrdláme” jako minižáci."

Pavel Hladík, trenér Nového Veselí: "Chtěl bych poděkovat svým hráčům za jejich bojovnost. Bod je velmi pro nás velmi cenný a bude se hodně počítat, z Jičína se body moc často nevozí. Děkuji svému týmu, že ukázal svou morálku a ve druhém poločase předvedl fantastický výkon."

Nikola Sekulič, pivot Nového Veselí: "Věděli jsme, že tady to bude těžký zápas. O celém zápase rozhodl druhý poločas, ve kterém jsme více hráli srdcem a začali jsme proměňovat šance."

 

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici