HCB Karviná
Zápasy
so 10.11.2018 |

Zápas Kopřivnice - Litovel

Zápasové menu

Kopřivničtí házenkáři, kteří v minulém kole sehráli velice povedené utkání v Hranicích, přivítali v sobotu večer na domácí půdě nováčka soutěže z Litovle. Kopřivnice v duelu s Litovlí potvrdila roli favorita utkání a jasně zvítězila 33:14. Lepší vstup do utkání zažili v bouřlivé atmosféře kopřivničtí házenkáři, kteří se velice rychle ujali vedení. Domácí rychle nasbírali náskok a po dvaceti minutách prvního poločasu vedli rozdílem sedmi branek. Litovel nedokázala čelit tlaku domácích, kteří po prvním poločase vedli vysoko o 11 branek. I ve druhém poločase dominoval domácí celek na palubovce a diktoval tempo hry. Kopřivnice tak nakonec převálcovala Litovel o 19 branek a do tabulky házenkářské Strabag Rail extraligy si připisuje další dva body.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Lubomír Veřmiřovský, trenér KH Kopřivnice: „Jsem s dnešním výkonem rozhodně spokojený. Dnes to měla být omluva fanouškům za nevydařený zápas s Jičínem, což se nám povedlo. Jsem rád, že kluci dokázali udržet bojovnost ze zápasu z Hranic. My jsme si dali za cíl, že chceme být jeden z nejbojovnějších týmů v extralize. Druhým cílem bylo, že chceme být jedním z nejvíce přerušujících týmů v obraně, myslím si, že se nám to v Hranicích a proti Litovli podařilo. Jsem s tím strašně spokojený. Kluci dokázali držet koncentraci po celou dobu utkání, což mě těší. Z mé strany rozhodně spokojenost.“

Ivo Vávra, trenér Tatran Litovel: „Chtěl bych především pogratulovat domácímu celku k zaslouženému vítězství. Já jsem před utkáním doufal, že bychom mohli hrát vyrovnanou partii. Od páté minuty jsem však měl strach, že prohrajeme o třicet. Bohužel hrajeme s tím, co zrovna máme."