HCB Karviná
Zápasy
pá 21.12.2018 |

Zápas Lovosice - Hranice

Zápasové menu

Také své sedmé domácí vystoupení proměnili Lovci v plný bodový zisk a na své palubovce tak zatím neztratili ani jeden bod. Do zápasu vstoupili domácí skvěle a po chvíli vedli 3:0. Dobrý vstup do zápasu dokázaly Lovosice i díky výbornému výkonu Hrdličky v brance stupňovat a v průběhu první půle vedly již 14:8. Nakonec do šaten týmy odcházely za stavu 16:12. Začátek druhého dějství patřil hostům, kteří během čtyř minut dokázali téměř vymazat náskok a zkorigovali na 16:15. Lovci pak ale znovu zabrali, zefektivnili hru v útoku a když ve 43. minutě zvyšoval svojí pátou brankou v utkání Motl již na 23:16, směřovali za dalším vítězstvím. Dvě branky Hranic v poslední minutě stanovily konečný výsledek střetnutí na 30:25

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jan Landa, asistent trenéra HK FCC Město Lovosice: "Do zápasu jsme vstoupili podle našich představ, ale pak jsme opět produkovali chyby, které nás trápí každé utkání. Vrátili jsme Hranice zpět do zápasu, nedokázali jsme se vypořádat s přihrávkami soupeře do pivota od Marka Tůmy. Nakonec jsme ve druhé půli obranu zlepšili a nastartovala nás přesilovka soupeře, kdy Hranice neproměňovaly. To nás uklidnilo společně s výkonem brankáře Honzy Hrdličky, který měl přes padesát procent. Dnes jsme dali šanci i mladému Kupovi na středu a ten to zvládl na výbornou."

Libor Hrabal, trenér TJ Cement Hranice: "Do zápasu jsme nevstoupili dobře, ale nakonec jsme dokázali svůj výkon stabilizovat, aby soupeř náskok nenavyšoval. Začátek druhé půle byl dobrý, ale zabili jsme hřebíček do rakve nevydařenou přesilovkou. Neproměnili jsme střelecké šance a dali Lovcům možnost vybudovat si náskok. To byl rozhodující moment zápasu, kdy jsme domácí postavili na nohy svými vlastními chybami. Škoda neproměňování šancí, výsledek by byl ve druhé půli jiný, to by se nám nemělo stávat."