HCB Karviná
Zápasy
so 15.12.2018 |

Zápas Brno - Nové Veselí

Zápasové menu

Velmi dramatická první půle přinesla hned několik změn vedení. Prvně se jej ujali hosté a vybudovali si vedení 0:2. V 9. minutě domácí dorovnali stav na 3:3. Šest minut před závěrem první půle se do brejku dostal Daniel Burget, ovšem jeho neproměněná šance vyburcovala Veselí a několika rychlými protiútoky poupravili skóre na 9:12. Nakonec se do šaten odcházelo za dvoubrankového rozdílu 12:14. Divácky atraktivní druhou polovinu ovládali po skoro celou třicetiminutovku hosté. Ti vybojovali až pětibrankové vedení. Brňanům se ale podařilo dostat až na jednobrankový rozdíl a v posledních vteřinách ulovit sedmibrankový hod. Ten se ale Kučerovi nepodařilo proměnit a Nové Veselí se tak mohlo radovat z dvoubodového zisku.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Andrej Titkov, SKKP Handball Brno: „Blahopřeji soupeři k zaslouženému vítězství. Samozřejmě mě mrzí ztráta bodu a je mi líto i Vítka Kučery. Je to mladý kluk, snad se nezlomí. Zkusíme ho podpořit. Přáli jsme si bodovat před přestávkou, ale bohužel. Jediná cesta je pracovat více na trénincích a více si věřit. Za mě k té sedmičce nemuselo dojít vůbec, kdybychom neměli tak katastrofální vstupy do poločasů. Varování, řvaní v ruském jazyce, moc to nepomohlo. Budu se asi muset naučit anglický hantec, protože někdy mám pocit, že mi hráči nerozumí. Snad poprvé v kariéře. Ještě jednou bych chtěl poděkovat za bojovné družstvo a popřát pěkné svátky. Všechno nejlepší do nového roku.“

Pavel Hladík, TJ Sokol Nové Veselí: „Musím vyseknout obrovskou pochvalu Brnu, protože dneska Andrej tým výborně připravil a Brno odehrálo dobrý zápas. My jsme sem jeli s velkou pokorou, protože i doma jsme se s nimi nadřeli a dnes jsme se bohužel neprosadili na spojkách, tam jsme měli úspěšnost 14/3, jindy jsme na 60 % a s tím se samozřejmě hraje těžko. Do toho se připojilo obrovské nasazení Brna. Jsem rád za dva body. Dneska určitě vyhrál šťastnější, ne lepší. Zároveň bych chtěl popřát všem pěkné svátky, vše nejlepší do nového roku a poděkovat i skvělým fanouškům za podporu nejen na dnešním venkovním zápase.”