HCB Karviná
Zápasy
ne 30.9.2018 |

Zápas Dukla Praha - Frýdek Místek

Zápasové menu

 Lepší vstup do utkání měl v hale pražské Slavie Frýdek - Místek, který si do osmé minuty vybudoval náskok 2:5. Hosté pak ovládli i celý první poločas. Těžili z přesně zakončovaných útoků organizovaných zkušeným Vojtěchem Petrovským a přidali také několik branek z rychlých útoků po zákrocích brankáře Pyška. Dukla naopak kupila chyby v obraně i útoku a do šaten v poločase odcházela za nepříznivého stavu 10:16. Ve druhém poločase se Pyško rozchytal ještě více a hráči Dukly si na něm vylámali zuby i ve vyložených brankových příležitostech. Frýdek - Místek naopak svoje šance proměňoval a dál navyšoval svůj náskok. Ve 47. minutě vedl už o deset gólů 14:24. Na cestě hostů k vítězství nezměnila nic ani červená karta pro Dalibora Mynáře ze 47. minuty, kterou hráč Frýdku - Místku obdržel po svém třetím dvouminutovém vyloučení. Dukla sice zkorigovala zrátu na konečných 22:29, ale dva body si z Prahy zaslouženě odvezli hosté.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Asistent trenéra Dukly Václav Vraný, asistent trenéra Dukly Praha: "Zápas se nám absolutně nepovedl v útočné i obranné části. Nedařilo se nám vůbec nic z toho, na čem jsme stavěli celou přípravu a celé září. Ten souboj jsme prohráli ve svých hlavách svým přístupem. Je jasné, že takové zápasy někdy přijdou, ale nás to vrátilo zase zpátky a budeme muset bodovat v dalším zápase v Hranicích."

Lubomír Kavka, trenér SKP Frýdek - Místek: "Jsme rádi, že jsme získali první body. Byli jsme pod tlakem, protože všechna dosavadní utání byla pro nás bodově tak jak dopadla. My jsme ale věděli, že jsme schopni za určitých předpokladů porazit absolutně každého v naší lize a to i Duklu doma. Uvědomovali jsme si, že má mladé družstvo a pokud nepůjde do nějakého výraznějšího vedení, nebo naopak půjdeme do vedení my, tak to nemusí zvládnout takticky nebo psychicky. A to se nakonec potvrdilo."