HCB Karviná
Zápasy
so 23.2.2019 |

Zápas Kopřivnice - Hranice

Zápasové menu

Fantastickou atmosféru ve své domovské hale, kterou před zápasem zaplavili po celé palubovce plyšáci, zažili v rámci 19. kola kopřivničtí házenkáři. Po výhře v Jičíně chtěli kopřivničtí házenkáři navázat na výtečné výsledky v jarní části sezóny, což se jim nakonec povedlo na výbornou. Lepší vstup do utkání zažili domácí, kteří se rychle ujali vedení. Kopřivnice si vytvořila od začátku hry solidní náskok a vývoj utkání kontrolovala. V závěrečných minutách prvního poločasu se však hostům podařil vývoj první půle zdramatizovat, když se dotáhli na dvoubrankový rozdíl. Do šaten se tak odcházelo za stavu 17:15 pro domácí. Ve druhé půli si Kopřivnice postupně vypracovala pětibrankový náskok a v závěrečné velice silné desetiminutovce ho dokázala navýšit až na jedenáct branek. Kopřivničtí házenkáři po celou dobu dnešního zápasu nepustili soupeře do vedení a zcela zaslouženě vyhráli. 

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Miroslav Bartoň, trenér TJ Cement Hranice: „Velká gratulace domácímu družstvu k dnešnímu vítězství. Naše současná situace je taková, že družstvo vydrží hrát třicet až čtyřicet minut. Potom už bohužel kondičně nestačí a to se projevilo i dneska. V prvním poločase byla vidět ještě vyrovnaná partie. Ve druhém poločase i díky incidentu, který jsem neviděl, jsme tahali už za kratší konec. Domácí dnes zaslouženě vyhráli."

Lubomír Veřmiřovský, trenér KH Kopřivnice: „Očekával jsem strašně těžký a tvrdý zápas, který byl nakonec ještě desetkrát tvrdší, těžký a nefér. Já jsem vyznavačem férové házené, která je pěkná pro diváky a na branky. Přiznám se, že dnes jsem byl rozhozen, protože jsem měl ve druhém poločase strach o naše hráče. Jsem šťastný, že se s tím kluci porvali a porazili hranického rivala. Myslím si, že jsme dnes viděli zajímavé derby před téměř plnou halou. Jsem strašně rád, že jsme uspořádali charitativní akci na podporu dětí, kdy se zapojilo neskutečné množství lidí. Nečekali jsme, že se zapojí až tolik lidí, což mě skoro rozbrečelo. Obrovský klobouk před fanoušky i před hráči. Máme důležité body a teď se musíme připravit na těžký zápas v Litovli."