HCB Karviná
Zápasy
so 7.9.2019 |

Zápas Hranice - Brno

Zápasové menu

Prvních deset minut ukázalo, že půjde o vyrovnané utkání. Na začátku zápasu Hranice trochu zaspaly a inkasovaly 2 rychlé góly, ale obratem se dotáhly na hosty z Brna. Fanoušci v Hranické hale byli svědky pohledné a rychlé házené. Ve 20. minutě domácí po rychlých protiútocích využili přesilovky a odskočili do dvoubrankového vedení. Vedení udrželi do konce poločasu a do šaten se šlo za stavu 12:10 ve prospěch domácích. V druhém poločase začaly Hranice s dobře fungující obranou, po které následovaly ztráty míče a technické chyby u hostů. Domácí tým se dostal do vedení o 7 branek, hosté z Brna se snažili něco udělat s vývojem utkání, ale Hranice si vedení udržely a získaly první body v novém ročníku STRABAG Rail Extraligy.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Miroslav Bartoň, trenére Cementu Hranice: „V přípravě jsme makali, co jsme mohli a věřil jsem, že to dokážeme i v prvním zápase a to se povedlo. Hráli jsme opravdu disciplinovaně v obraně. V útoku to sem tam vázlo. Rozhodl náš nástup do druhého poločasu, kde jsme fantasticky přežili jejich přesilovku a dokázali jsme odskočit na 6 branek. Soupeř se ještě snažil dostat do hry, ale my jsme měli širší lavičku. Kluci z lavičky ukázali, že na to mají."

Ivo Vávra, trenér SKKP Brno: „Chtěl bych poblahopřát Hranicím k bodům. Myslím si, že vzhledem k vývoji druhého poločasu zaslouženým. Bohužel dnes hráči nesplnili základní věc, když jsme hráli v druhém poločase přesilovku, kterou jsme nezvládli. Bez ofensivních spojek a bez proměněných šancí se dnes házená hrát nedá. A na tom jsme dnes shořeli."