HCB Karviná
Zápasy
st 4.12.2019 |

Zápas Kopřivnice - Plzeň

Zápasové menu

Po ztrátě bodů s Karvinou a Zubřím chtěli plzeňští házenkáři na kopřivnické palubovce bodovat, což se jim nakonec povedlo. Hosté hned od začátku vzali osud utkání do svých rukou, když během pár minut vypracovali tříbrankový náskok a ani jednou nepustili domácí do vedení. Toto vedení si úřadující mistři dokázali pohlídat až do konce prvního poločasu, kdy se odcházelo do šaten za stavu 17:20. Následující druhý poločas žádnou změnu nepřinesl, Plzeň naopak začala navyšovat brankový náskok a v 15. minutě vedla již o osm branek. Kopřivničtí házenkáři se ve zbytku utkání nezmohli na výraznější korekci a zápas tak nakonec skončil zaslouženým vítězstvím úřadujících mistrů poměrem 42:35.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Lubomír Veřmiřovský, trenér KH ISMM Kopřivnice: „Já jsem hrubě nespokojený s přístupem hráčů k dnešnímu zápasu a to hlavně v obranné činnosti, protože dostat dvacet branek za první poločas a víc jak dvacet minut za druhý, je strašné. Mužstvo dnes nebylo schopno reagovat, nebylo agresivní, nebránilo a z toho byly branky. Když k tomu přičtu asi tři zásahy brankářů za šedesát minut, tak výsledek je, jaký je. Nikdy mi nevadí prohrát, ale vždy od mančaftu chci, aby byl bojovný, skákal pro odražené balóny a odmakal zápas, což se dnes nestalo. Za mě hrubá nespokojenost s přístupem hráčů. Musíme si to vyříkat, vyměnit čip hlavě a hlavně udělat vše pro to, abychom vyhráli zápas ve Frýdku-Místku, který nebude vůbec jednoduchý."

Michal Tonar, trenér Talent M.A.T. Plzeň: „Na naší straně panuje velká spokojenost, že jsme dnešní utkání v Kopřivnici zvládli. Zvlášť po předchozích dvou zápasech, kdy jsme bohužel nepodali takové výkony, které by se od nás očekávaly. Do Kopřivnice jsme tedy cestovali tak trochu pod tlakem. Jsem spokojený s přístupem hráčů, kteří vydrželi až do konce a jsem rád, že nepřišlo žádné další zranění. Kvalita dnešního utkání nakonec nebyla až tak vysoká hlavně kvůli obranným činnostem, což jde vidět i na dnešním výsledku, kdy dominovaly útoky nad obranou, ale zase na druhou stranu jsme si po předchozím utkání v Zubří, kdy jsme nastříleli jen 17 branek, spravili chuť a jsem rád, že se na tom mohli podílet všichni hráči.“