HCB Karviná
Zápasy
so 15.2.2020 |

Zápas Lovosice - Hranice

Zápasové menu

Přitom průběh první půle vypadal, že v zápase nebude co řešit. Domácí vedli během pár minut 5:1, později 10:5 a pět minut před koncem prvního poločasu to bylo 14:9. Lovci jasně svého soupeře přehrávali a nevypadalo to na žádné komplikace. Ty ale přišly ještě v první půli a pro Hranice znamenaly naopak snížení na 16:13. Ve druhém poločase padly za osm minut dvě branky a obě do lovosické sítě. Hranice se tak přiblížily na rozdíl jediného gólu a svého soupeře již do žádného většího náskoku nepustily. Zásluhu na tom měly zákroky nestárnoucího Kučerky, který likvidoval řadu vyložených šancí domácích i individuální výkony tří hranických střelců. Lovci se za celou druhou půli nedokázali vybičovat ke kvalitnějšímu výkonu a Hranice toho dokonale využily. Ze stavu 23:22 (56. minuta) pro domácí otočily na 23:25 a již jen kosmetickou úpravu za Lovosice přidal v závěrečné sekundě Malý. Lovosice i podruhé Hranicím podlehly a zkomplikovaly si cestu za play-off.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Pavel Farář, trenér HK FCC Město Lovosice: "Jednoznačně jsme zklamaní. Začali jsme velmi dobře a prvních patnáct minut jsme hráli to, co jsme potřebovali. Velmi slušnou obranu a tlačili jsme na soupeře. Pak jsme bohužel neproměnili pár šancí a soupeř se začal dotahovat. Ve druhé půli jsme totálně vyhořeli v útočné fázi. Na sedm branek na třicet minut se nedá vyhrát s nikým. A rozhodně jsme šance měli. Hráči si přestali věřit, kumulovali jsme chyby."

Roman Jelínek, spojka HK FCC Město Lovosice: "Dnes jsme se porazili sami. Dobře jsme sehráli snad jen prvních deset minut dnešního zápasu. Pak zavřel svoji branku Pepa Kučerka, ztratili jsme osobní odvahu a vždy když jsme se nadechli k náporu, přišla další technická chyba nebo neproměněná vyložená šance. Byli jsme jak v bažině: čím více jsme chtěli, tím hlouběji jsme se ztráceli."

Miroslav Bartoň, trenér TJ Cement Hranice: "Určitě jsem spokojený s výsledkem. Nejeli jsme do Lovosic příliš optimisticky, protože nám chyběly dvě spojky. První poločas byl z naší strany bojácný, udělali jsme spoustu technických chyb a přestože jsme jej odehráli velmi špatně, tak jsme se dokázali domácím udržet na dostřel. To nám dodalo větší sebevědomí i do druhé půle. Házená se hraje šedesát minut a nám vyšlo skvěle posledních deset minut přičemž nás podpořil nestárnoucí Pepa Kučerka v brance. Jak jsme v Jičíně o branku prohráli, tak se nám dnes podařilo vyhrát. Teoreticky jsme stále ve hře o play-off a to nás těší nejvíce."

Matěj Andrš, spojka TJ Cement Hranice: "Chtěli jsme se v Lovosicích pokusit získat dva body a mít tak šanci nadále bojovat o play-off. Pokusíme se o něj nadále prát v dalších zápasech ve Frýdku-Místku a v Kopřivnici. V začátku zápasu jsme dnes dělali hodně chyb, pak jsme ale zlepšili koncentraci a střelbu. Dostali jsme se zpět do zápasu a díky individuálním výkonům našich hráčů jsme nakonec zápas získali pro sebe."