HCB Karviná
Zápasy
so 2.11.2019 |

Zápas Liberec - Karviná

Zápasové menu

Mladší dorostenci ,,A" zajížděli v okleštěné sestavě do Liberce, který byl bodově na stejné úrovni jako naše družstvo. Ze zkušenosti z minulých utkání v Liberci jsme si byli dobře vědomi toho, že nás nečeká nic jednoduchého. Naši hráči však v tomto utkání podali jeden ze svých nejlepších výkonů a zaslouženě vyhráli. Vstup do utkání byl z obou stran opatrný, ale naše družstvo jako první ukázalo svou kvalitu a za podpory výborně chytajícího Kožušníka jsme získali v 15 minutě vedení 8 : 4. Domácí si vzali oddechový čas a výrazně zlepšili svou hru. Pravdou však je, že naši hráči s vidinou vedení jakoby ztratili koncentraci a v postupném útoku kupili jednu technickou chybu za druhou. Během 8 minut jsme vyrobili 7 technických chyb a dovolili domácím snížit na rozdíl jediné branky 11:10.  I my jsme si vzali oddechový čas a po domluvě se hráči uklidnili a do konce poločasu navýšili vedení na 14:10.

 V přestávce jsme si vyříkali chyby a určili taktiku na druhý poločas. Naši hráči i s nadále výborně chytajícím Kožušníkem, navázali na svou kvalitní hru v prvním poločase a postupně navyšovali naše vedení až na rozdíl 7 branek. Oprostili jsme se od zbytečných technických chyb (pouze 3) a i přes častá a někdy i přísná vyloučení  (dokonce jsme hráli v rozmezí od 15 - 18 minuty ve 3 a ve 4 hráčích), jsme dokázali střílet branky a držet naše vedení. V koncovce utkání jsme disciplinovanou a taktickou hrou nedali domácím šanci na návrat do utkání a dovedli tak utkání do zaslouženého vítězného konce.

 Pochvalu zaslouží všichni hráči, ale chtěl bych vyzvednout výkon Kožušníka v brance, Peláka, který zatížil konto domácích 14 brankami a rovněž i výkon mladičkých hráčů Jakuba Kubisy a Šimona Kluse, kteří se střídali na postu střední rozehrávky a výborně dirigovali celé družstvo. Opakuji, že pochvalu zaslouží všichni hráči, kteří si pak dlouhou cestu užili zpěvem písniček.

 V následujících dvou kolech čeká naše družstvo křest ohněm. V neděli 10.11 přivítáme na domácí palubovce družstvo Dukly Praha a další neděli zajíždíme na palubovku silného družstva Nové Veselí. Máme před sebou velkou výzvu a uvidíme jak se s ní hráči poperou.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici