HCB Karviná
Zápasy
ne 17.11.2019 |

Zápas Nové Veselí - Karviná

Zápasové menu

V neděli 17.11.2019 zajíždělo naše ,,A" družstvo mladšího dorostu do Nového Veselí. Nové Veselí již dlouhodobě pracuje velice dobře s mládeží a jeho výsledky to jen dokazují. Čekal nás velice silný a ambiciózní celek, který se netají, že bude útočit na mety nejvyšší. Díky záznamům na TV COM, jsme měli vynikající možnost hru družstva Veselí studovat.  

Bohužel ne všichni k sledování přistoupili s potřebnou vážností a tak se v mnoha případech seznamovali s hrou soupeře přímo na hřišti. Začátek utkání jsme měli doslova tragický a v 10 minutě jsme prohrávali 7:1! Již v osmé minutě jsme si museli vzít oddechový čas. Do desáté minuty jsme měli střelbu 7:1 a k tomu 6 technických chyb a jedno vyloučení. Horší začátek se snad nedá ani vymyslet.

Postupně jsme však naši hru zpřesnili a začali hrozivé skóre snižovat na poločasový výsledek 12:9 ve prospěch Veselí. V šatně jsme hráčům hlavně kladli na srdce, že Veselí je hratelné a při udržení kvality naší hry je můžeme porazit, jen tomu musí věřit. Vstup do druhého poločasu nám vyšel přesně jak jsme si řekli a my do páté minuty srovnali skóre na 13:13! Bohužel mezi 11. a 16. minutou nám domácí, opět po našich chybách, odskočili na rozdíl 4 branek. I přes veškerou snahu a zlepšenou hru se nám nepodařilo snížit skóre více jak na 3 branky. V přemíře snahy přišla totiž přísná vyloučení a my v závěrečných minutách hráli 2x v oslabení, čehož domácí využili k udržení náskoku a dovedli tak utkání do vítězného konce.

Opět obrovská škoda, protože domácí byli k poražení. Naše družstvo nedokáže udržet herní kvalitu po dobu 60 minut. Neustále se opakují výpadky ve hře, které nás stojí potřebné body. Takto jsme již prohráli zcela zbytečně několik utkání a naše postavení v tabulce by bylo daleko lepší,

Již tuto neděli nás čeká družstvo Žďáru nad Sázavou, které je vlastně ,,B" družstvem Nového Veselí. Čeká nás tedy opět tvrdá práce a my musíme připravit hráče tak aby byli schopni odevzdat výkon, který nám zajistí body!! 

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici