HCB Karviná
Zápasy
ne 1.3.2020 |

Zápas Karviná - Jičín

Zápasové menu

Mladší dorostenci na podzim prohráli v Jičíně o pouhé 2 branky a tak jsme čekali, že se hráči o body porvou a nadále budou živit naději na medailové umístění. Opak byl ale pravdou. Již po minulém utkání a porážce od FM jsme kritizovali hráče za katastrofální střelbu, kdy 40% střel nedošlo vůbec na brankáře soupeře. Hlavně hráči stříleli neustále do horní části branky a v nejlepším případě trefili břevno. Stejné to bylo i v utkání s Jičínem. Hráči nám chtěli dokázat, že mají pravdu a tak stříleli opět do horní části branky. Faktem je, že tentokrát nedošlo na brankáře soupeře 30% střel, což je mírné zlepšení, ale naše střelecká úspěšnost ve druhém poločase byla pouhých 33%! V prvním poločase nás rovněž nepodrželi brankáři, kteří měli pouze 16% úspěšnost. I přes tato hrozivá čísla jsme odcházeli do šaten za stavu 14 : 16 v náš neprospěch, ale pořád tady byla šance vývoj utkání zvrátit.

Bohužel naše střelecká úspěšnost byla opravdu hrozná, do 10 minuty druhého poločasu jsme nedali gól, soupeř  tento úsek vyhrál 5:0 a získal uklidňující náskok, který jsme nebyli schopni zvrátit ani riskantní hrou 7:6. Za 30 minut jsme ve druhém poločase vstřelili pouze 7 branek. Od 45. minuty se chytl i náš brankář Újezdský, který začal chytat dle našich pokynů a měl 69% úspěšnost zákroků. Bohužel už bylo příliš pozdě a my opět odešli zaslouženě poraženi. 

Těžko se na tomto utkání hledají nějaká pozitiva a ještě hůř někoho z hráčů pochválit. I přes tyto dva mizerné výkony, jsme přesvědčeni, že hráči půjdou do sebe a změní svůj přístup k herním činnostem na 100%. Mají možnost nás o tom přesvědčit již tuto neděli, kdy zajíždíme na palubovku Velké Bystřice.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici