HCB Karviná
Zápasy
so 7.3.2020 |

Zápas Kopřivnice - Karviná

Zápasové menu

Tatra nás v podzimní části porazila na naši palubovce o 5 branek a v současné době vede tabulku. V průběhu prvního poločasu jsme nastoupili se zbytečným respektem. Hlavně naše spojky nebyly v postupném útoku důrazné a agresívní. Výborně nám fungovala obrana ve spolupráci s brankářem Kožušníkem. Postupně si hráči začali více a více věřit. Naše hra měla najednou kvalitu a proměnit řadu vyložených příležitostí, tak by poločasový výsledek mohl být jiný. Do šaten jsme odcházeli za nepříznivého stavu 12:15. V šatně jsme hráči hecovali a přesvědčovali, že při agresívní obraně dostaneme domácí pod tlak a budeme mít šanci na úspěch. 

Domácí si silou vůle udržovali neustále náskok o 2 - 3 branky. Opět nám výborně pracovala obrana, ale my nedokázali v postupném útoku opět proměnit celou řadu šancí. Domácí tak navýšili ve 24. minutě svůj náskok na 5 branek. Po oddechovém čase jsme šli do rizika a hráli bez brankáře s početní výhodou jednoho hráče 7:6. Domácí si s touto herní variantou nevěděli rady a my snižovali jejich náskok až na dvě branky. Bohužel jsme v tomto časovém úseku udělali několik zbytečných technických chyb a i když jsme domácím nedovolili vstřelit branku, tak ani my jsme již nedokázali skórovat a získat za svůj výkon alespoň bod. Od 45. minuty nás v brance neskutečně podržel Koch, který měl 56% úspěšnost! I když jsme nevyhráli, dokázali jsme vedoucí družstvo na jeho palubovce aspoň porazit ve druhém poločas 11:10. Malá útěcha, ale přece. 

Za tuto porážku se nemusíme stydět, protože se hráči rvali až do posledního hvizdu a předvedli kvalitní herní výkon, za který jsme je pochválili. Tuto neděli má naše ,,B" družstvo volno a tak máme čas pracovat na dalším zlepšení herní kvality. 

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici