HCB Karviná
mládež
ne 25.5.2008 | Jaroslav Hudeček

Termíny baráže mezi HCB Karviná SCM a družstvem Maloměřic

Po dohodě klubů se přesouvá utkání o postup do I. ligy mužů mezi družstvy HCB Karviná SCM a družstvem Maloměřic z původního termínu 31. 5. - 1. 6. 2008 na sobotu 7. 6. 2008 od 11.00 hodin v Karviné. Odveta se hraje již druhý den v neděli 8. 6. 2008 rovněž od 11.00 hodin. Utkání s družstvem Maloměřic na jeho palubovce se odehraje v hale v Bohunicích. Chceme touto cestou poděkovat vedení i hráčům Maloměřic za vstřícnost a pochopení.

O přesun termínu žádalo naše družstvo, které v původním termínu bude mít početné zastoupení na turnaji reprezentačního družstva ČR 21 v Jablonci nad Nisou. Na turnaji se představí z našeho týmu: Mrkva, Lefan, Kružík, Sliwka, Diviš, Vala, Kavka a Brož. Postupně se naši reprezentanti střetnou s družstvy Polska, Maďarska, Egyptu a Srbska. Poslední utkání se hraje v sobotu odpoledních hodinách. Naši hráči by neměli čas na řádný odpočinek, ani kvalitní přípravu na tak důležité utkání, které je čeká.

Maloměřice odehrály výborné utkání v rámci ČP proti našemu A družstvu a tak se mají diváci opravdu nač těšit. Naše hráče čeká těžký a zkušený soupeř. Chci touto cestou poděkovat vedení i hráčům Maloměřic za vstřícnost a pochopení.

Trenér SCM Hudeček Jaroslav