HCB Karviná
Rozhovory
čt 7.5.2009 | Dudek Ivo

Už zítra začíná boj o titul

Vzhledem k tomu, že je zítra státní svátek, začne letos finále netradičně v pátek dopoledne. Tradičnější je už ale složení finálové dvojice. Před začátkem sezóny a vlastně i v jejím průběhu by málo kdo čekal že tomu tak bude, vzhledem k velkým změnám v kádru HCB OKD. Požádali jsme Tomáše Pavlíčka o krátký rozhovor jak se těší on osobně a celý tým na finále.

1. Vrátím se ještě k semifinále, které se Vám osobně vydařilo a patřil jste k oporám družstva. Co se stalo, že Váš výkon i výkon týmu šel v semifinále rapidně nahoru?

Určitě proto,protože jsme začali fungovat jako tým a začali bojovat jeden za druhého.Bez toho to nejde,bez bojovnosti a nasazení se nedá postoupit do finále,to byla hlavni příčina proč se náš výkon tak rapidně zlepšil. BOJOVNOST A NASAZENÍ.

2. Postup do finále je pro současný kádr jistě velkým úspěchem. Pomýšlíte ještě výš?

Určitě je to velký úspěch protože před sezonou nám odešlo hodně kluku a před začátkem sezony nám nedával nikdo moc šance,ale my jsme všem dokázali že i s tak obměněným kádrem se dá probojovat až do finále,ve kterém chceme samozřejmě uspět.

3. Jaká je před vyvrcholením sezóny nálady v týmu? Nálada v týmu je bojovná a všichni jdeme do finále odevzdat maximum a porvat se o titul.

4. Jak vidíte své šance před finálovou sérií? Může pomoct, že se vy, hráči i trenéři dobře znáte se soupeřem nebo si myslíte, že je to spíše nevýhoda?

Šance na titul je 50 na 50, jestli je to výhoda nebo nevýhoda, že se dobře známe se uvidí až na konci finálových zápasu,já si myslím že nás trenér dobře připravil na všechny varianty které na nás Zubři může hrát a nemělo by nás nic překvapit.

5. Jak se Vám hraje v Zubří? Máte určitě dobré vzpomínky na loňské finále, kde jste patřil k tahounům týmu. Zejména prodloužení třetího, rozhodujícího duelu Vám vyšlo parádně.

Určitě na loňské prodlouženi vzpomínám jen v dobrem,protože se mi opravdu náramně povedlo a mohl jsem pomoci týmu z zisku jubilejního desátého titulu,a co se týče prostředí v Zubři,je velice bouřlivé a v takové atmosféře se mě osobně hraje dobře takže se na to moc těším.

6. Nechcete ještě něco vzkázat čtenářům webu a vašim fanouškům?

Našim čtenářům a fanouškům bych ještě jednou rád poděkoval na úžasnou podporu kterou nám dávají po celou sezonu a vzkázal bych jim, že bez jejich podpory by jsme nebyli tam kde jsme.

obrázek