HCB Karviná
Tým mužů HC Baník Karviná
ne 24.1.2010 | Redakce

Ve čtvrtek hrála přípravné utkání i juniorka

Ve čtvrtek 21. 1. 2010 se naše kombinované družstvo juniorů a dorostenců, utkalo s celkem S. Ostrava. Toto utkání bylo další v přípravě na odvetnou jarní část mistrovské soutěže. Naším cílem bylo zapojit co nejvíce hráčů proti velice zkušenému a dobře hrajícímu soupeři z Ostravy.

HCB Karviná junioři - Sokol Ostrava 43 : 29 (19:17)

Ostrava hraje rovněž I. ligu jako naši junioři a svou moderní házenou je oživením v soutěži. Naši hráči znovu potvrdili, že máme z čeho vybírat a dokázali silné družstvo Ostravy porazit výrazným rozdílem. Na tomto vítězství má podíl celá řada hráčů jak z juniorky, tak hlavně z řad dorostu.
Příjemným překvapením byl výborný výkon Pavla Kanaloše v brance, který zastínil oba brankáře soupeře. K překvapení všech se i on zapsal 2 góly do listiny střelců!! Při výhozu míče do rychlého útoku prokázal výborný přehled a 2 x přehodil vybíhajícího brankáře soupeře přes celé hřiště.
Výborným výkonem pak na sebe upozornila řada hráčů, kteří se mohou v brzké době objevit v A družstvu (Horňák, Rečičar). Chudoba s Hanischem odehráli cca 20 minut jen v prvním poločase, protože ve stejný den odehráli část utkání za A družstvo mužů v PU proti Přerovu.
Věřme, že našim hráčům jejich forma vydrží až do mistrovských utkání.

Sestava HCB: Matuszczyk, Kanaloš P. 2 br., Rečičar 9, Horňák 6, Mlotek, Dolák 5/1, Krahulec 3, Chudoba 3, Hanisch 1, Dudek 3, Koubek 1, Seriš 1, Vala 6, Csöllei, Kaluža 2, Pecka, Pindej 1.