HCB Karviná
Reprezentace
út 4.6.2002 | Libor Kulig

Reprezentace se schází v Karviné

Ve středu 5.6. odpoledne mají sraz čeští reprezentanti v karvinském hotelu Sport.

Čeští reprezentanti odehráli o minulém víkendu nepodařené utkání v Zagrebu a po porážce 34:23 jdou do odvety v Karviné v neděli 9.6.2002 od 10.30 hodin s jedenáctibrankovou ztrátou.

Ve středu odpoledne mají sraz v Karviné v hotelu Sport a ještě ve večerních hodinách absolvují první trénink v hale házené v Karviné-Novém Městě. Kompletní servis pro české reprezentanty organizačně zajistil klub HCB Karviná. Stravování zajišťuje Společenksý dům Lázní Darkov, rehabilitační a regenerační péči pak Rehabilitační sanatorium v Karviné-Hranicích. Tréninky se konají vždy v podvečer v hale házené a v hotelu Sport mohou reprezentanti využít i sportovního zázemí ve formě tenisu, squashe a navíc zde mohou využít i kvalitně vybavené fitnesscentrum.

Doufejme, že veškerá starostlivost a péče všech zainteresovaných lidí zajistí reprezentantům takové podmínky v Karviné, že tito se na nedělní odvetu v kvalifikaci o postup na MS v Portugalsku připraví natolik dobře, že zkusí hrozivý jedenáctibrankový náskok soupeře zlikvidovat. Předem víme,že to bude velice těžké, protože Chorvati mají velice silný a zkušený tým, ale naše družstvo by mělo být oproti utkání v Chorvatsku posíleno a některé hráče. Jak se říká míč je kulatý a zvláště v házené už nejedno družstvo zlikvidovalo i větší náskok soupeře.

Důležitým faktorem utkání bude divácká kulisa. I proto Český svaz házené schválil pořadatelství tohoto utkání pro Karvinou, protože zde se nejen v současné době hraje nejlepší handball u nás a reprzentaci plní největší počet hráčů z Karviné, ale hlavně je zde vynikající publikum, které dokáže vytvořit nezapomenutelnou a neopakovatelnou atmosféru. Již několikrát dokázalo toto publikum v klíčových okamžicích pomoct a doufejme že tomu tak bude i v neděli 9.6.2002.

Navíc vedení klubu HCB Karviná vychází svým fandům vstříc a vstup na toto utkání je ZDARMA.

Doufáme všichni, že v neděli bude karvinská hala "praskat ve švech" a VY FANOUŠCI vytvoříte opět tolik pověstnou a ušní bubínky drásající atmosféru. Čeští házenkáři to budou moc potřebovat.