HCB Karviná
Zápasy
ne 28.4.2019 |

Zápas Frýdek Místek - Karviná

Zápasové menu

Utkání ve Frýdku Místku bylo pro naše družstvo velice důležité. V případě vítězství jsme mohli ještě stále bojovat o třetí místo a tím i o bronzové medaile. Poctivě jsme se na utkání připravovali. Bohužel naši mladí hráči důležitost utkání nezvládli a totálně propadli ve všech směrech. Utkání jsme po velice špatném výkonu prohráli a tím i ztratili šanci na zisk bronzové medaile. Přitom náš soupeř nebyl lepší, ale my mu vítězství doslova darovali!

Do 15 minuty jsme drželi vedení 7 : 5. Pak přišlo dvojí naše vyloučení a domácí otočili skóre ve svůj prospěch 9 : 7. Po celou dobu se však naši hráči potýkali s katastrofální střeleckou úspěšností, která byla v prvním poločase pouze 43 procentní. Nedokázali jsme proměnit  řadu vyložených šancí a poločas jsme prohráli 17 : 12. V šatně jsme si vyříkali veškeré nedostatky a šli se poprat o zvrat v utkání. 

Bohužel naše střelecká nemohoucnost pokračovala a v průběhu druhého poločasu klesla dokonce na pouhých 35%!  Největší problémy měly naše spojky, které na pouhých 5 branek potřebovaly 25 střel, což je 20% úspěšnost! Ve stejné linii šla i naše křídla, která na 4 branky potřebovala 15 střel, což je 27% úspěšnost. Zkoušeli jsme hru bez brankáře 7 : 6 a dokázali jsme si vypracovat moře šancí, které však zůstaly nevyužity. Ve 13. minutě jsme se přesto  přiblížili na rozdíl dvou branek. Bohužel, opět přišlo přísné vyloučení a k tomu katastrofální střelba, které domácí využili a získali zpět vedení o 4 branky. Zaslouženě pak dotáhli utkání do vítězného konce, ale nemohu se smířit s tím, že jsme jim vítězství darovali na zlatém podnosu sami!  

Naši hráči nesplnili celou řadu taktických pokynů a hlavně se nedrželi pokynů jak střílet na domácího brankáře. Jediný hráč, který snese přísnější měřítko je brankář Újezdský, který nás svým výkonem držel neustále ve hře. Ve druhém poločase měl 50% úspěšnost, které jsme však trestuhodně nedokázali využít.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici