HCB Karviná
Zápasy
ne 11.11.2007 |

Zápas Karviná - Ivry

Zápasové menu
Začali jsme dobře. Skóre otevřel Faith. Byl to ale bohužel poslední gól v utkání z postu pravého křídla. Pak se překvapivou střelou prosadil Korňan a ujali jsme se vedení 2:0. Hosté vzápětí snížili a v podobném duchu pokračoval celý první poločas. Vedení se přelívalo z jedné strany na druhou a žádný ze soupeřů se druhému nevzdálil více než o dvě branky. Nás držel výborný Nemanja Marjanovič, který zneškodnil spoustu šancí včetně dvou sedmiček, které chytil Buchmannovi, norskému elitnímu rozehrávači ve službách Ivry. Ten těmi neproměněnými šancemi jako by znervózněl a nepodal pak v průběhu utkání výkon, na jaký je zvyklý. Na naší straně se prosazoval Indjič z prostoru brankoviště a taky se dařilo Korňanovi, který vstřelil v průběhu prvního poločasu tři branky.

Do šaten se šlo za stavu 16:16 a v druhém poločase jako by se začínalo znovu. První branku sice zaznamenali hosté z ruky Abala, který jako by symbolicky proměnil sedmimetrový hod. Hosté totiž stříleli v průběhu druhého poločasu sedm sedmiček! Na tuto 17. branku jsme dokázali odpovědět třemi brankami v řadě, které dali Korňan, Heinz a Kuzo. Pak ale hosté velmi zrychlili a hlavně přitvrdili hru obrany, která mnohdy bránila na hraně pravidel a možná i za ní. Čím dál složitější bylo se prosadit a bohužel jsme i pracně vypracované příležitosti několik krát zahodili. Tak se stalo, že se hosté na nás dotáhli a pak si dokonce vypracovali tří brankový náskok (24:21). Ten se nám nepodařilo snížit a ještě v 25. minutě byl stav 24:27.

Nepoložili jsme se ale a dál bojovali s opravdu vysokým nasazením. Dvěma brankami Roberta Plška jsme ve 29. minutě velmi zdramatizovali koncovku a znovu zapracoval Marjanovič, který výborným zákrokem zabránil hostům ve skórováním a dal nám šanci na vyrovnání. V poslední minutě jsme měli míč ve svých rukou. Bohužel jsme koncovku nezvládli dle svých představ. Kieliba totiž trochu ukvapeně z nepřipravené pozice vystřelil cca 30 sekund před koncem a zkušení hosté už dohráli s míčem ve svých rukou a své těsné vítězství uhájili.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Komentář k utkání již přenesl i server www.idnes.cz