HCB Karviná
Zápasy
ne 21.2.2010 |

Zápas Zubří - Karviná

Zápasové menu
Všichni jsme s napětím očekávali toto střetnutí. Máme totiž v živé paměti výbornou kvalitu utkání na naši palubovce z podzimní části kdy jsme vyhráli po dramatickém boji o jednu branku. I přes potíže s docházkou na tréninky, naši hráči podali výborný výkon a dokonale svou hrou zaskočili domácí hráče. Od úvodního hvizdu plnili hráči taktické pokyny trenéra Láclavíka a postupně svůj náskok navýšili do poločasu na rozdíl 7 branek!! Hráči Zubří se nedokázali prosadit jak kolektivní hrou, tak ani individuálně. Ve stejném nasazení a bojovnosti pak naši hráči pokračovali i ve druhém poločase.

Z přemíry snahy pak pramenily mnohdy zbytečná vyloučení a tak předčasně za 3 vyloučení museli odstoupit ze hry Užek Jan a Kanaloš Lukáš. I přes toto oslabení však kluci dotáhli výborně rozehrané utkání do vítězného konce. Naši výbornou hru podpořil vynikajícím výkonem v brance Daniel Bartoň. V mnoha případech přiváděl doslova k zoufalství domácí střelce.

Za bojovnost a nasazení však musíme pochválit všechny hráče!! Tímto zaslouženým vítězstvím se naši hráči ještě více přiblížili k postupu na mistrovství ČR a obhajobě titulu. Věřme, že se budou i nadále prezentovat takovýmto výkonem. Již tento pátek 26. 2. 2010 v 15.00 hostí mladší dorostenci doma v předehrávce družstvo Prostějova.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici