HCB Karviná
Zápasy
so 19.12.2009 |

Zápas Dukla Praha - Lovosice

Zápasové menu
V úvodu utkání byl u obou týmů evidentní rozdíl v nasazení a na domácích bylo vidět, že si chtějí konečně po čase finálovou účast v pohárové soutěži vybojovat. K tomu jim pomohly hlavně technické chyby Lovosic a neproměněné šance hostů, které bravurně likvidoval brankář Dukly Petržala. Díky tomu si Dukla hned v úvodu střetnutí vybojovala čtyřbrankové vedení, které ještě do poločasu navýšila o jednu branku. Ve druhé půli se k dobrému výkonu rozchytal i brankář Lovosic Šálek, ale jeho spoluhráče i nadále trápily technické chyby a neúspěšná střelba. Dukla si neustále udržovala 4-5 brankové vedení a zápas tak úspěšně dotáhla do vítězného konce 30:25. Za Duklu po delší době hrál Král, v dresu Lovosic od počátku nastopil Kratochvíl a byl nejlepším střelcem hostí.

Komentář trenéra Pavla Pauzy (Dukla Praha): "chtěli jsme od začátku zápasu ukázat, že my jsme tím týmem, který chce postoupit do finále poháru. Povedlo se nám hned v úvodu odskočit na výraznější brankový rozdíl, ve druhé půli jsme mohli zápas rozhodnout v náš prospěch, ale pořád jsme udržovali soupeře v naději na možný dobrý výsledek. Samozřejmě jsme rádi, že se nám podařilo překročit semifinálový stín a postoupit do zítřejšího finále. Nastoupit již mohl i Král a utkání zvládl i po zdravotní stránce, takže nám bude k dispozici i v zítřejším zápase."

Komentář Vojtěcha Srby: "V prvním poločase nám chyběl důraz v obraně i pohyb a soupeř nás lehce přehrával. Nedařilo se příliš ani brankáři, bohužel jsme neměli k dispozici druhého brankáře. Ve druhé půli jsme zlepšili obranu a lépe chytal i Šálek, ale přesto jsme nedokázali Duklu znervóznit. Ta si stále udržovala vedení 4-5 branek a po zásluze postoupila."

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici