HCB Karviná
Zápasy
ne 24.10.2010 |

Zápas Jičín - Karviná

Zápasové menu
Starší dorost sehrál velice těžké utkání na palubovce loňského mistra v Jičíně. Pečlivě jsme se na toto utkání připravovali a věřili, že jsme schopni vyhrát. Připravili jsme několik obranných variant na pokrytí dvou nejlepších hráčů Jičína - Babáka (11 br.) a Vocáska (11 br.), ale v samotném průběhu se dokázali tito hráči prosadit a svými góly přispěli velkou měrou k vítězství domácích. K jejich výbornému výkonu se přidali i ostatní hráči a svým pohybem a agresivitou nás v obraně přehrávali. Přitom vstup do utkání jsme měli velice dobrý a ujali jsme se vedení 4 : 1!! Místo aby se hráči uklidnili a hráli dále svou hru, jakoby se zalekli a začali kupit technické chyby a zahodili celou řadu šancí.

Toho domácí dokonale využili a hlavně z prostoru spojek nás přestříleli! Jen pro porovnání - naše střelecká úspěšnost byla v I. poločase pouhých 46% a soupeř 59%!. My 10 technických chyb a soupeř 5.

Proto Jičín nejen otočil vývoj skóre, ale odcházel do šaten s vysokým vedením 20 : 13!! V šatně jsem hráče hecoval, že ještě není nic ztraceno. Když vstoupí i do II. poločasu stejně jako v prvním a dostanou se na dostřel, určitě i domácí hráči začnou být nervózní a budou dělat chyby. Náš záměr vyšel a my snížili na rozdíl 4 branek. Bohužel jsme v rozhodujícím momentu opět zahodili 4 vyložené šance a soupeř se dostal zpět do 6 brankového vedení, které jej uklidnilo a pak dotáhl zápas do zaslouženého vítězného konce. Ke cti našich hráčů patří to, že nesložili zbraně a bojovali až do samotného konce na 100%. V konečném součtu může hrát o umístění i rozdíl branek z tohoto utkání. Utkání nezastihlo některé hráče v optimální formě a v tak těžkém utkání to bylo citelně znát. Věřím, že se na odvetu připravíme ještě líp a vrátíme Jičínu porážku zpět!!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici