HCB Karviná
Zápasy
ne 25.11.2012 |

Zápas Plzeň - Karviná

Zápasové menu
N neděli 25. 11. 2012 v 5.00 ráno po těžkém utkání v Náchodě odjížděli naši starší dorostenci k dalšímu těžkému utkání do daleké Plzně. Celkem tak strávili za sobotu a neděli v autobuse hrozných 22 hodin!! Na rozdíl od vedení Náchoda nám vedení Plzně nevyšlo vstříc a nalosovalo nám utkání v neskutečných časech! Mladší dorostenci hráli ve 12.30 a starší dorost až v 16.30! Mezi naše utkání zařadili nepochopitelně MU mužů s Lovosicemi. Naši starší dorostenci tak celý den čekali v autobuse, nebo v šatně v nevyhovujících podmínkách! Bohužel i takto se dá postupovat a udělat vše pro výhru! Na naše telefony o změnu utkání nám byla dána odpověď, že mají vytíženou halu! Toto zdůvodnění jsme nechápali, protože bychom hráli místo áčka Plzně a oni místo nás. Naši hráči se však jednáním Plzně nenechali vyvést z koncentrace a utkání zvládli. Za jejich přístup a bojovnost smekám!

I přes uvedené potíže jsme domácí v úvodu utkání dokonale zaskočili a ujali se vedení o 3 branky. Domácí se postupně začali prosazovat, hlavně přes vysoké spojky, které nám dělaly v průběhu celého utkání velké problémy. Ve 24 minutě domácí vedli 11 : 10. V závěru však přišla dvě vyloučení domácích a naši hráči početní převahy dokonale využili k poločasovému vedení 13 : 11! Rovněž vstup do druhého poločasu se nám vydařil a my postupně získali ve 20 minutě vedení o 4 branky. Domácí změnili obranný systém 0:6 na agresívní 1 : 2 : 3 a vyvedli naše hráče z tempa. V tomto období jsme uspěchávali střelbu, kupili technické chyby a domácí nás trestali. Zuby nehty jsme bránili naše vedení. V závěru domácí vyrukovali s osobní obranou po celém hřišti. Silné nervy a zodpovědnost na sebe vzal Jirka Užek, který se probil na brankoviště a vstřelil pojišťující vítězný 26 gól! Pak již propukl gejzír zasloužené radosti hráčů i nás trenérů! Celé družstvo zaslouží za odvedenou práci velký dík!

Udrželi jsme krok s rovněž neporaženou Tatrou, která dokázala zvítězit na palubovce Lovosic. Boj o podzimního mistra tak nadále pokračuje. Již tuto neděli ve 12.00 se naši dorostenci střetnou s ambiciózním celkem z Jičína. Věřme, že udržíme vítěznou náladu a bojovnost i v tomto utkání!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici