HCB Karviná
Zápasy
ne 21.2.2016 |

Zápas Plzeň - Karviná

Zápasové menu
K prvnímu utkání jsme odjížděli s velkým respektem, přece jenom nás Plzeň doma v prvním kole porazila rozdílem 9 branek, je to vicemistr z minulého roku a v současné době po podzimní části skončil na 2 místě. Odjížděli jsme v plné sestavě s chutí se o výsledek porvat. Po zimní přípravě, jsme však nevěděli, jak na tom skutečně jsme. Během zimní přípravy jsme neměli žádnou konfrontaci s týmy v naší kategorii. Hráči od prvního vstupu na palubovku počínaje rozcvičkou byli plně koncentrovaní na utkání. Tato koncentrace se přenesla i do samotného utkání a od prvních minut naši hráči, hráče Plzně přehrávali ve všech směrech. V obrané činnosti jsme kralovali a domácí v útoku k ničemu nepustili. Naopak my jsme v útoku zakončovali jednu kombinací za druhou. Náš náskok narůstal od prvních minut a skóre 1:5, 3:6, 6:12 vedlo až na poločasových 8:18. První poločas dá se říct, byl z naší strany bezchybný a nebýt ještě několika neproměněných vyložených šancí, mohli jsme o poločase vést ještě o další 3-4 branky.

O poločase jsme hráčům opět zdůrazňovali, že zdaleka není rozhodnuto a je třeba udržet koncentraci i na druhý poločas. Hráči Plzně i přes poločasový výsledek nesložili zbraně, změnili svůj obranný systém, což některým našim hráčům začalo dělat velké problémy. Začali jsme zbytečně ztrácet míče, měli jsme hodně nevynucených ztrát, domácí v útoku zpřesnili střelbu a postupně začali stahovat náš náskok až na rozdíl 4 branek 20-24. Blíže jsme však domácí nepustili a konec utkání si již pohlídali.

Samozřejmě jsem spokojen s výhrou, kluci zejména v prvním poločase předváděli výborný výkon. V druhém poločase, jsme však již měli velké množství nevynucených ztrát míče a horší úspěšnost střelby. Takže na těchto parametrech budeme muset do příště zapracovat. Vstup do jarní části se nám vydařil a tyto body z venku budeme muset potvrdit v dalších kolech.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici