HCB Karviná
Zápasy
ne 17.4.2016 |

Zápas Jičín - Karviná

Zápasové menu
Ve víkendovém utkání jsme zajížděli k soupeři do Jičína. Jičín v podzimní části sezóny nasbíral pouze 3 body. I přesto že se mu na podzim nedařilo, dokázal nás ve vzájemném utkání řádně potrápit. V domácím prostředí jsme vyhráli gólem v posledních vteřinách 24:23.

Na jaře Jičín bojuje na dálku s Brnem o sestup. V jarních odvetách již získal 5 bodů, když dokázal uhrát bod v Plzni, porazil o 14 branek doma Ostravu a vyhrál v Brně o jednu branku. Věděli jsme, že nás tím pádem nečeká v Jičíně nic lehkého. Navíc domácí záměrně přehodili pořadí utkání. Hráli jsme poprvé v sezóně před ml. dorostem, proto jsme nemohli použít hráče s ml. dorostu, kteří za nás občas hrávají. Honzu Plačka jsme uvolnili pro „A“ mužstvo playoff v Zubří. Kluci z Litovle, kteří jsou u nás na hostování, museli hrát ve svém mateřském klubu. Nastupovali jsme tedy do utkání v nekompletní sestavě.

Domácí nastoupili odhodlaně, ale nám vyšel vstup do utkání a začátek prvního poločasu byl v naší režii. Poté jsme však začali mít opět problémy s proměňováním vyložených střeleckých příležitostí, k tomu jsme přidali pár nevynucených ztrát míče a domácí začali otáčet skóre ve svůj prospěch. Ke konci poločasu jsme stačili skóre mírně zkorigovat, ale první poločas jsme stejně prohráli 13:12. V poločase jsme si řekli určité pokyny, které tentokrát hráči poslechli. Tvůrce hry Jičína jsme začali bránit osobně, přestali jsme zbytečně ztrácet míče, zlepšili střelbu a za stavu 16:16, jsme se začali soupeři postupně gólově vzdalovat. Vytvořili jsme si rozhodující náskok mezi 40 – 50 minutou utkání a poté již zaslouženě vyhráli 23:29.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici