HCB Karviná
Zápasy
ne 11.12.2016 |

Zápas Karviná - Frýdek Místek

Zápasové menu
Věděli jsme, že nás čeká velice silný soupeř, jeho výsledky i postavení v tabulce mluví samy za sebe. Družstvo se velice pečlivě připravovalo na toto utkání, protože zbytečné ztráty v domácím prostředí hlavně s Kopřivnicí a Duklou, nás stály daleko lepší umístění v tabulce.

Od první minuty naši hráči hráli velice koncentrovaně a s obrovským nasazením. Během 10 minut jsme získali vedení 7:1. Bohužel v další fázi došlo k útlumu v naši hře hlavně v postupném útoku, kde jsme se začali trápit. Soupeř pomaličku stahoval náš náskok a do šaten jsme odcházeli s vedením 14:11. V průběhu druhého poločasu naše trápení v postupném útoku pokračovalo. Hlavní problém byl v nízké úspěšnosti našich spojek a rovněž i nízké procento u brankářů. Hráči FM postupně snižovali náš náskok a ve 29 minutě dokonce srovnali na 26 : 26! V poslední minutě jsme dokázali cca 25 sekund před konce vstřelit 27 branku, ale soupeř si vzal oddechový čas a připravoval překvapení na závěr s cílem vyrovnat skóre. Závěr byl opravdu hektický. Naši hráči se snažili agresívní hrou soupeřův postupný útok přerušovat a nedovolit vystřelit. V posledních sekundách se podařilo soupeři vystřelit, ale obrana zblokovala míč, který pak výborným zákrokem dokončil Pružinský v brance. Z vítězství jsme se tak radovali my. Nutno podotknout, že naše družstvo si vítězství za předvedený výkon zasloužilo!! Hráčům patří velký dík za obrovskou bojovnost a nasazení.

Zakončili jsme tak podzimní část soutěžního ročníku 2016/2017 vítězstvím a uhájili sedmé místo v tabulce. Hráči si po utkání užili radost i s diváky, kterým se odměnili rybičkou. Pro pohodu v družstvu před koncem roku je toto vítězství opravdu super. Nyní si můžeme v klidu užívat vánočních svátků a připravovat se na jarní část.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici