HCB Karviná
Zápasy
ne 19.2.2017 |

Zápas Karviná - V.Bystřice

Zápasové menu
V neděli 19. 2. 2017, přivítali na domácí palubovce mladší dorostenci HCB Karviná, družstvo z Velké Bystřice. I přes fakt, že Velká Bystřice je v soutěži na posledním místě, má ve svých řadách celou řadu šikovných hráčů, kteří jen potřebují více trénovat. Z pohledu našeho družstva jsme byli zvědaví jak si kluci povedou, protože naše příprava, byla jeden velký problém. Chřipková epidemie se výrazně podepsala na tréninkové docházce a ti kteří odolali, zase utrpěli nějaké zranění. V tréninkovém procesu jsme tak nemohli pracovat na odstranění chyb, které jsme zjistili na turnaji ve Stúpavě. Do utkání nastoupilo pouze 9 hráčů (z toho David a Břenek se sebezapřením) a 3 brankáři.

První minuty utkání byly z naši strany nervózní a hráči se na hřišti hledali. Postupem času se ale náš herní projev zkvalitnil, hráči se uklidnili a předváděli hru, která byla opravdu velmi dobrá. Zásluhou velmi dobrého výkonu brankářů, jsme postupně navyšovali skóre a do hry se zapojila celá lavička. Na hráčích, ale byla vidět nerozehranost, která se nejvíce projevila ve špatné střelbě. Hráči neproměnili celou řadu stoprocentních šancí. Hlavní problémy však družstvo mělo v obranné činnosti. Vstřelit 38 branek je paráda, ale inkasovat na domácí palubovce 27 branek je příliš. Tady musíme tvrdě pracovat na zlepšení spolupráce hráčů a na zvýšení agresivity!! I přes některé nedostatky, musíme hráče pochválit za kvalitní výkon a vysoké vítězství.

V dalším utkání totiž přivítáme na domácí palubovce velice silný celek z Nového Veselí a k vítězství budeme potřebovat stoprocentní výkon.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici