HCB Karviná
Zápasy
ne 5.3.2017 |

Zápas Jičín - Karviná

Zápasové menu
Mladší dorostenci odjížděli v okleštěné sestavě, ve které pro zranění a nemoc, chybělo celkem 6 hráčů. Do pole jsme tak měli k dispozici pouze 8 hráčů, ale 3 brankáře. I s touto složitou situací se hráči dokázali vyrovnat. Dlouho nám trvalo než jsme chytili správný herní rytmus. Herně jsme soupeře přehrávali, ale ztroskotali jsme na výborném brankáři domácích. Ve 12 minutě jsme měli střelbu 3/12= 27%. Proto se domácí neustále drželi na dostřel. Díky otevřenému obrannému systému domácích 1:2 :3, jsme se prosazovali z prostoru pivota, kde zářil Noworyta, který jen v prvním poločase nastřílel 8 branek. V oddechovém čase se hráči uklidnili a začali střílet dle pokynů a naše střelecká úspěšnost stoupla na 57%. I přes tento fakt, jsme nedokázali domácím odskočit na větší rozdíl než dvě branky a tak poločasové skóre ukazovalo 16:14 v náš prospěch.

Ve druhém poločase domácí začali s OS 0:6 a my naopak přešli z 0:6 na 1+5, kdy jsme osobně bránili nejlepšího domácího hráče Drbohlava. Domácím jsme tak dokonale nabourali jejich útočnou fázi. Výborně pracující obrana, společně s brankářem, byly základním kamenem našeho úspěchu. Dokázali jsme těžit z chyb domácích i jejich neúspěšné střelby a z rychlých útoků jsme si vybudovali šestibrankový náskok, který jsme pak upravili na konečných 33:25 v náš prospěch.

Naše vítězství bylo zcela zasloužené a tvrdě vydřené, protože hráči základní šestky jen minimálně střídali a museli odtáhnout prakticky celé utkání bez střídání. Všichni však zaslouží velkou pochvalu za svůj výkon a zisk dvou bodů!!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici