HCB Karviná
Zápasy
ne 26.3.2017 |

Zápas Karviná - Most

Zápasové menu
I přes nešťastnou porážku o jedinou branku v Kopřivnici mají naši mladší i starší dorostenci šanci na zisk alespoň bronzové medaile. Tuto neděli 26. 3. 2017 přivítalo družstvo mladšího dorostu soupeře z dalekého Mostu. V podzimní části 2016 jsme na jeho palubovce dokázali zvítězit 23:32 a tak jsme pochopitelně věřili v zisk dvou bodů. Hráči Mostu však udělali velký pokrok ve své herní dovednosti a dlouho drželi s námi krok. Jejich styl hry se podobal Liberci a my dobře věděli, že nám tento styl nesedí. Nedokázali jsme hrát trpělivě a hlavně takticky. Řadu střel jsme uspěchali, nezvykle jsme dělali velký počet technických chyb (17!), které soupeř svou trpělivou hrou tvrdě trestal. Mezi 18 - 22 minutou jsme si dokázali vytvořit náskok 5 branek, ale v závěru jsme opět nabídli soupeři možnost vrátit se zpět do hry. Poločas tak skončil pouze našim vedením o 2 branky.

V šatně jsme si důrazně vyříkali taktickou nedisciplinovanost, veškeré chyby v obranné i útočné činnosti a rovněž zlepšení spolupráce s brankáři. Trpělivou hrou jsme pomalu zvyšovali náš náskok a v 16 minutě jsme vedli rozdílem 9 branek. V závěru jsme pak zkoušeli hru 7:6 bez brankáře a i když jsme inkasovali několik branek do prázdné branky, měli jsme aspoň možnost si tuto variantu vyzkoušet. V průběhu utkání dostali šanci všichni hráči i tři brankáři. V poklidu jsme dovedli utkání do vítězného konce a udrželi si šanci zasáhnout do bojů o některou z medailí.

Máme všechno ve svých rukou, ale čekají nás nesmírně těžká utkání na palubovce našich soupeřů v boji o medaili. Již tuto sobotu zajíždíme na palubovku Dukly Praha, která je jen bod před námi, ale právě Dukla nás porazila v podzimní části na naši palubovce a máme ji tedy co vracet. Další neděli hostíme doma Zubří, které je v současné době na 3. místě s náskokem 6 bodů a další neděli zajíždíme do Plzně, která má před námi náskok 5 bodů. Dokážeme-li naše příští soupeře porazit, máme ještě šanci na zisk některé z medailí. Čeká nás náročný program, ale já pevně věřím v kvality našich hráčů, kteří na hřišti udělají maximum pro vítězství.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici