HCB Karviná
Zápasy
ne 24.9.2017 |

Zápas Karviná - Nové Veselí

Zápasové menu
Po dvou výhrách nad nováčky soutěže jsme v dalším kole přivítali doma silný celek z Nového Veselí, který každý rok hraje o medaile. Věděli jsme, že nás čeká silný soupeř. Příprava na tento těžký zápas nebyla zrovna ideální, jelikož nás během týdne zužovala virová onemocnění a některé hráče jsme od posledního zápasu celý týden neviděli.

To však neomlouvá hráče, kteří byli připraveni na zápas že podali strašný výkon. Po takovém hrozivém výsledku se utkání těžko hodnotí. V utkání nám nevyšlo nic na co jsme se připravovali. V útoku jsme byli bezzubí a od první minuty jsme v utkání prohrávali. V individuálních soubojích jeden na jednoho jsme zaostávali. Vzhledem k tomu, že jsme od první minuty prohrávali, tak hráči přestali dodržovat taktické pokyny. Přes velkou míru snahy otočit výsledek, která se některým hráčům nedá odepřít, začali hráči hrát příliš individuálně. Pro změnu jiní hráči, s narůstajícím náskokem soupeře, psychicky utkání nezvládli a utkání v hlavách brzo vzdali. Všechno vedlo k tomu, že jsme jako tým, podali hrozný výkon. Navíc vzhledem k zdravotnímu stavu některých hráčů, jsme neměli možnost hráče více prostřídat a ke konci zápasu jsme odešli i fyzicky. V utkání jsme zkoušeli různé obranné systémy a útočné kombinace, ale nic nevedlo k tomu, abychom s průběhem utkání něco změnili.

Je třeba se dívat dopředu. V dalším kole zajíždíme na půdu silného celku Plzně, odkud jakýkoliv bodový zisk bude k dobru a poté nás čekají dva domácí zápasy s Kopřivnicí a Lovosicemi, kde si už nemůžeme dovolit další domácí ztráty.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici