HCB Karviná
Zápasy
ne 24.9.2017 |

Zápas Karviná - Nové Veselí

Zápasové menu
V neděli 24. 9. 2017 se družstvo mladšího dorostu střetlo na domácí palubovce s favoritem soutěže, s celkem TJ Sokol Nové Veselí. Po zasloužené porážce s družstvem Žďáru v minulém kole, jsme měli velice těžkou pozici tuto porážku odčinit. Proti velice silnému celku z Nového Veselí, bychom museli podat opravdu mimořádný výkon, který by nám dával naději na zisk nějakého bodu. Naši hráči si byli vědomi této situace a opravdu do utkání dali maximum. Od první minuty jsme hráli velice koncentrovaně a s velkou chutí. Hlavně v obraně jsme dokázali eliminovat velkou střeleckou sílu hostí. V postupném útoku jsme to měli složitější, protože hosté měli nad našimi hráči velkou výškovou převahu. Hlavně na středu obranného systému 0 : 6, byli dva dvoumetroví hráči. Proto jsme se snažili prosadit kombinační hrou na krajích obranného bloku. Bohužel jsme vyrobili 8 technických chyb, které soupeř potrestal z rychlých brejků a nám se nepodařilo vytvořit si aspoň 2 - 3 brankový náskok. Ten by naše hráče uklidnil a do řad celku Veselí by možná zasel semínko nervozity. Poločas tak skončil smírně 12:12.

V šatně jsme si řekli co je třeba zlepšit v naši hře. Vstup do druhého poločasu nám však nevyšel. Z šesti útoků jsme vyrobili 3 technické chyby a neproměnili stoprocentní šance. Soupeř se dostal do tříbrankového vedení a získal potřebný klid a sebevědomí. V dalších fázích utkání jen navyšoval svůj náskok a ani hra bez brankáře nám nepřinesla kýžené snížení vedení hostí. Naše hra se dostávala do křeče, někteří hráči přestali věřit, že jsme schopni náskok soupeře srovnat a soupeř si tak odvezl zasloužené vítězství. I přes porážku, jsme spokojeni s bojovností a nasazením našich hráčů, kteří se rvali o každý míč. Podat takový výkon v utkání se Žďárem, nemohli jsme v žádném případě prohrát!

Doufám, že si hráči uvědomili skutečnost, že hrají za HCB Karviná a v každé minutě musí odevzdat na hřišti celé srdce. Jen tak se posuneme dál. Prohrát se dá, ale po utkání se musím podívat přímo do očí a říct, že jsem pro vítězství udělal maximum!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici