HCB Karviná
Zápasy
ne 8.10.2017 |

Zápas Karviná - Kopřivnice

Zápasové menu
V neděli 8. 10. 2017 se naše družstvo mladšího dorostu střetlo o ligové body s družstvem Tatry Kopřivnice. Před tímto utkáním, byla obě družstva v nelichotivé situaci a krčila se v posledních místech tabulky. Mírným favoritem bylo naše družstvo, ale po našich nepřesvědčivých výkonech to bylo jen papírové vyjádření poměru sil.

Začátek utkání byl vyrovnaný. Soupeř nás přehrával hlavně kvalitní střelbou z prostoru spojek. Naše družstvo herně i střelecky držel mladičký Rumian, který je věkem ještě starší žák. Rozhodující náskok jsme získali v rozmezí 10 - 15 minuty, kdy jsme soupeři odskočili na rozdíl 5 branek a naše hra se uklidnila. Do šaten jsme v prvním poločase odcházeli s vedením o 6 branek. Ve druhém poločase se obraz hry nijak zvlášť nezměnil. Soupeř nás neustále přehrával kvalitou hry svých spojek. Z našeho družstva se k Rumianovi přidal Vyroubal, který během prvních 7 minut 4x skóroval a my drželi náskok 6 - 7 branek. V dalším průběhu utkání jsme navyšovali náš náskok a mohli tak do hry zapojit všechny hráče. Konečný výsledek o 7 branek je přesným vyjádřením poměru sil na hřišti. Naše vítězství mohlo být určitě výraznější, ale v tomto utkání nás nepodrželi oba brankáři a proto nám soupeř na naši palubovce nastřílel 32 branek. V tomto směru musíme tvrdě pracovat na zlepšení výkonnosti brankářů, kterým by se měl věnovat Nemanja Marjanovič a rovněž musíme zlepšit kvalitu naši obrany!!

V dalším utkání nás opět na domácí palubovce čeká velice kvalitní celek z Lovosic, který má ve svém družstvu celou řadu výborných střelců. Věřme, že náš výkon poroste s výkonem soupeře a my vybojujeme velice důležité body, které nás posunou v tabulce na vyšší místo.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Fotogalerie