HCB Karviná
Zápasy
so 28.10.2017 |

Zápas Frýdek Místek - Karviná

Zápasové menu
Po vítězném utkání s družstvem Lovosic, zajíždělo družstvo mladšího i staršího dorostu k předehrávaným zápasům do FM. Byli jsme si dobře vědomi kvalit našeho soupeře, ale tajně jsme věřili, že jsme schopni na jejich palubovce získat nějaký bod. Kdo toto utkání viděl, musel si připadat jako ve špatném snu. Naše družstvo bylo v herním pojetí jako noc a den v porovnání s výkonem proti Lovosicím. Ještě v průběhu prvního poločasu byla naše hra na celkem solidní úrovni. Dělali jsme neskutečné technické chyby, které domácí tvrdě trestali z rychlých útoků, ale v postupném útoku jsme jim toho moc nepovolili. Přidáme-li k tomu výborný výkon brankáře Pružinského, odcházeli jsme do šaten za nejtěsnějšího vedení 12:11. Jednoznačně však mělo být naše vedení vyšší, ale žalostná koncovka našich hráčů, dovolila domácím snížit náš slibný čtyřbrankový náskok.

Tak jak jsem naše hráče chválil za vynikající vstup do druhého poločasu s Lovosicemi, tak dnes to byla doslova hrůza a děs. Naši hráči dostali strach, nebo zapomněli v šatně veškeré házenkářské umění? Nikdo z nás si nedokázal vysvětlit náš herní kolaps. Hráči přestali střílet (naše úspěšnost 47%!), hráli každý sám na sebe, zaměřili se na nesmyslné přihrávky do pivota, které končily v rukou soupeře. Domácí díky našim technickým chybám (celkem 20!) získali 5-ti brankové vedení a na hřišti doslova kralovali. Snažili jsme se hrát osobní obranu na nejlepšího hráče domácích, ale obrana ve hře 5 : 5 propadla. Prostřídali jsme celou sestavu, ale nikdo nedokázal zavelet k obratu a zvednout pomyslný prapor. V závěru jsme zkoušeli hru bez brankáře, ale zvrátit vývoj skóre se nám nepodařilo.

Opět jsme darovali dalšímu soupeři body bez boje a nasazení. Nevím zda jsem hráče po vítězství nad Lovosicemi nepřechválil a oni to pojali tak, že to půjde samo. Nyní nás čeká reprezentační přestávka a budeme mít dostatek času tvrdě pracovat na odstranění chyb, které nás trápí. V neděli 29. 10. 2017 v 10.30 přivítáme na naší palubovce v přátelském utkání Gwardii Opole, která nás prověří jak jsme připraveni na další boje.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici