HCB Karviná
Zápasy
ne 5.11.2017 |

Zápas Karviná - Jičín

Zápasové menu
Po krátké přestávce ve které si i někteří naši hráči plnili reprezentační povinnosti, pokračovaly souboje o prvoligové body. Naši mladší i starší dorostenci přivítali na domácí palubovce družstva z Jičína. V kategorii mladšího dorostu dělilo naše družstvo a Jičín pouze dva body. Dal se tedy předpokládat vyrovnaný zápas.

Bohužel výkon našeho družstva nebyl dobrý. Od prvních minut jsme nebránili s potřebnou agresivitou a v postupném útoku byla naše hra chaotická. Opět jsme dělali neskutečné školácké technické chyby, které soupeř trestal z rychlého útoku. Hráči Jičína nás převyšovali v pohybu, přesnosti přihrávek a hlavně přesnou střelbou. Zaslouženě jsme tak v poločase odcházeli do šaten za stavu 11 : 15. V šatně jsme hráčů vysvětlili a určili taktické pokyny, ovšem ti se i nadále herně trápili. Točili jsme sestavou a hledali optimální složení. V samotném závěru jsme přistoupili ke hře bez brankáře a hráli v početní převaze 7 : 6. I přes nepřesvědčivý výkon tuto pasáž hráči zvládli na výbornou. Dokázali smazat 4 brankový náskok soupeře a v poslední vteřině utkání vstřelit branku, která nám přinesla aspoň bod. Vzhledem k tomu, že jsme po celé utkání prohrávali, je tento bod zlatý.

Opět jsme však v domácím prostředí ztratili bod a bodový rozdíl narůstá. Družstvo se pohybuje v nebezpečném pásmu. V dalším utkání nás čeká velice těžký soupeř Zubří a my musíme udělat maximum, abychom překvapili a vybojovali i nějaký bodík ze hřiště soupeře.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici