HCB Karviná
Zápasy
so 25.11.2017 |

Zápas Dukla Praha - Karviná

Zápasové menu
Vysokou, ale spravedlivou porážku si odnesli naši mladší dorostenci z posledního utkání podzimní části soutěžního ročníku 2017/2018. Hráči Dukly Praha naše družstvo sestřelilo o 17 branek!! Pravdou je, že naše družstvo k tomuto utkání odjíždělo v citelně oslabené sestavě. Rumian z Hranic a hráči Ostravy měli svá utkání ve stejný den jako my v Praze. Dalším mínusem byla celá řada omluvenek hráčů, kteří se v pátek nedostavili na trénink a omluvili se z utkání formou SMS! K utkání jsme tak odjížděli s osmi hráči + dva brankáři a to ještě nastupoval Široký po delší nemoci, Vyroubal po výronu kotníku a se sebezapřením nastoupil i Pinkas. S hráči Dukly jsme drželi krok pouze do 24 minuty, kdy byl stav 8 : 6 ve prospěch Dukly. Pak přišla celá řada našich nepřesností a katastrofální střelecká úspěšnost (23%), 11 technických chyb a tak jsme do šaten odcházeli za stavu 14:6.

Ani ve druhém poločase se naše hra nezlepšila. Střelecká úspěšnost pouze na 39% a dalších 9 technických chyb. Soupeř nás doslova drtil a trestal za každou neproměněnou šanci a technickou chybu. Celkem nám hráči Dukly vstřelili 16 branek z rychlého útoku a to můžeme poděkovat brankáři Pružinskému, který ještě další 100% šance vychytal. Naše hra byla pomalá, doslova ospalá, bez nasazení a agresivity. Zkoušeli jsme v zoufalství i hru 7 : 6 ve které jsme soupeře přehrávali a konečně i stříleli nějaké branky. Vycházela nám dohrávka do levého křídla kde Petr Široký výborně zakončoval. Škoda, že se k němu nepřidali další hráči a daleko více nevyužívali jeho střeleckých schopností. Naše porážka tak nemusela být, tak ostudná a krutá.

Pro nás trenéry je nepochopitelné, že náš herní výkon měl utkání co utkání sestupnou tendenci. V podstatě můžeme být rádi, že nás nyní čeká přestávka ve které se musíme zaměřit na naše hrubé nedostatky. Rovněž samotní hráči by měli přemýšlet zda udělali maximum pro vítězství a zda je jejich přístup ke svým povinnostem takový, jak si zasluhuje reprezentace klubu se jménem HCB Karviná!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici