HCB Karviná
Zápasy
so 24.3.2018 |

Zápas Kopřivnice - Karviná

Zápasové menu
V sobotu 24. 3. 2018 zajížděla družstva mladšího a staršího dorostu HCB Karviná na palubovku Tatry Kopřivnice. V tabulce byla obě družstva domácích za našimi družstvy a tak jsme odjížděli v roli mírného favorita. Byli jsme si však dobře vědomi síly domácích hráčů, kteří v obou kategoriích preferují hru založenou na střelbě ze střední a větší vzdálenosti. V mladším dorostu se opírají o Szafrana s Kriegielem a starší jednoznačně táhne vynikající střelec Očkovič.

Mladší dorostenci se dlouho nemohli domácím utrhnout a tak až do 18 minuty byl nerozhodný stav 9 : 9. Naše obrana nebyla důrazná a domácí se dokázali svou rychlou hrou a hlavně hrou 1 : 1, prosadit jak střelbou z 9 metrů, tak proskoky na brankovišti. Po oddechovém čase se naše obrana zlepšila a i díky několika výborným zákrokům brankáře Pružinského, jsme domácím odskočili na rozdíl 3 branek. Tento náskok jsme si odnášeli i v poločasu do šaten. Ve druhém poločase jsme nasadili osobní obranu na nejlepšího domácího hráče Szafrana a tím jsme eliminovali nejen spolupráci spojek, ale hlavně jejich údernou sílu. Důslednou hrou a dodržením taktických pokynů, jsme navyšovali naše vedení až na rozdíl 9 branek. Domácí se pokoušeli o zvrat hrou v 7 hráčích bez brankáře. Ani tento tah jim nevyšel, protože po prostřídání brankářů se zaskvěl vynikajícími zákroky Smiga a my docílili několika branek do prázdné branky domácích. Utkání jsme pak dovedli do zaslouženého vítězství. Střelecky se v tomto utkání výrazně prosadili Pinkas 10 br. a Rumian 11 branek.

Za svůj výkon si však zaslouží velkou pochvalu všichni hráči, protože pokračovali ve stejném nasazení, agresivitě a bojovnosti jako proti Plzni a opět jsme tak mohli slavit velice důležité vítězství. Pevně věřím, že hráči našli potřebný klid a budou ve svých výkonech a přístupu pokračovat i v dalších zápasech.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici