HCB Karviná
Zápasy
ne 15.4.2018 |

Zápas Karviná - Frýdek Místek

Zápasové menu
V neděli 15. 4. 2018 se družstvo mladšího střetlo s našim sousedem z Frýdku Místku. V tabulce jsme byli na dostřel a tak jsme chtěli získat dva body, které by nás posunuly výš. Bohužel, zůstalo pouze u přání. Velice těžce se hodnotí utkání, které si víceméně prohrajeme sami a ještě k tomu o jedinou branku! Již v podzimním utkání na palubovce FM, jsme poznali v čem je soupeř velice silný. Bohužel jsme opět nedokázali eliminovat jeho přednosti.

V utkání jsme vyrobili 13 technických chyb, které soupeř tvrdě trestal z rychlých útoků. Rovněž po obdržené brance okamžitě přecházeli hráči FM do rychlého útoku a během 5 vteřin dokázali vstřelit branku. Celkem nám tak z rychlého útoku nastříleli 13 branek, což je 38% procent z 34 dosažených branek celkem. My jsme se v postupném útoku v některých momentech trápili a uspěchávali střelbu, nebo udělali technickou chybu. Bohužel naše obrana byla neagresívní a hlavně hráči na naši levé straně propadali v obranné činnosti. Nedokázali jsme pokrýt dohrávku do pravého křídla, které nám nastřílelo 7 branek. Rovněž z prostoru pravé spojky jsme inkasovali velkou část branek. Levá strana útoku hostí byla výrazně slabší. Ve druhém poločase jsme zkoušeli osobní obranu na nejlepšího střelce hostí Ondrušíka, ale ani tento tah nevedl k úspěchu. Bohužel náš postupný útok neměl potřebnou kvalitu. Jedinou výjimkou byli Rumian na pravé spojce (12 branek!). Omluvou našich hráčů může být fakt, že v týdnu před utkáním netrénovali pro zranění Vyroubal (nenastoupil), Krawczuk, Halama a další hráči neabsolvovali tréninky z důvodu přijímacích zkoušek na střední školy. Scházeli jsme se tak v 6 - 8 lidech. I tento fakt se v utkání projevil a byl příčinou naši zbytečné porážky. Do utkání jsme byli nuceni nominovat i staršího žáka Miroše, který však do utkání nezasáhl. Našim hráčům nelze upřít bojovnost a nasazení, ale chybělo více chytrosti a klidu v některých důležitých momentech.

Nyní nás čeká další velice nepříjemný soupeř. V neděli totiž zajíždíme do Jičína, který je pouhé 2 body za našim družstvem a bude se určitě snažit bodově srovnat. Pevně věřím, že hráči již mají své školní povinnosti za sebou a budeme opět trénovat v plné sestavě a pojedeme se porvat o dva body!!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici