HCB Karviná
Zápasy
ne 22.4.2018 |

Zápas Jičín - Karviná

Zápasové menu
V 19. kole jsme zajížděli na půdu HBC Jičín. V domácím prostředí jsme tohoto soupeře porazili v divokém zápase 43:33. Věděli jsme, že soupeř se opírá především o svého nejlepšího střelce Matěje Šolce, který nám na podzim vsítil 16 branek. Do Jičína jsme si však jeli pro další dva body do tabulky.

Začali jsme s obranou 6:0 a z této obrany přecházeli do rychlých útoku. Musím své hráče pochválit, v obraně pracovali velmi dobře a domácí měli problém se prosadit. Za domácí se individuálně prosazoval pouze Šolc. Od prvních minut jsme si, v obraně zodpovědným a v útoku taktickým, kombinačním výkonem, kdy se prosazovali všichni naši hráči, postupně vypracovávali gólový náskok. Za první poločas, až na drobné výjimky, jsem neměl hráčům skoro nic vytknout. Poločas jsme vyhráli 16:11.

Na začátku druhého poločasu se domácím rozehrál dvoumetrový Krček, který nám dal několik branek z 10 metrů. Ale z pohledu domácích to bylo vše. Naši hráči opět kolektivní hrou v útoku efektivně odpovídali a celý druhý poločas si udržovali 5-6 gólový náskok. Domácí ani v jednom případě nezdramatizovali vývoj utkání.

Zaslouženě jsme nakonec vyhráli 32 : 26. S výkonem svých svěřenců jsem byl spokojený. V posledních kolech nás čeká v domácím prostředí už jen Zubří, které ještě neprohrálo a potom Dukla Praha. Tyto zápasy rozhodnou, jak na tom na konci sezony budeme.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici