HCB Karviná
Zápasy
ne 23.9.2018 |

Zápas Plzeň - Karviná

Zápasové menu

 K dalšímu mistrovskému utkání zajížděla naše družstva mladšího a staršího dorostu opět na palubovku soupeře. Čekala nás velice dlouhá a únavná cesta autobusem do daleké Plzně. Všichni jsme měli obavy co tato cesta s hráči udělá. Zda se nepromítne únava atd. Rovněž naši soupeři nás nabádali k ostražitosti, protože všichni dobře známe práci s mládeží v Plzni. navíc, mladší dorost trénuje vynikající brankář Štochl Petr, který se vrátil ze zahraničního angažmá v Berlíně.

    K prvnímu utkání nastoupila družstva mladšího dorostu. V začátku utkání byla přece jen znát malá únava a delší čas nám trvalo, než se hráči dostali do správného rytmu. Naše hra neměla patřičné tempo a důrazní domácí hráči s námi drželi krok. Ve 22 minutě za stavu 12 : 10 v náš prospěch, jsme dokázali, podobně jako v Jičíně, odskočit na rozdíl 5 branek a do šaten jsme v poločase odcházeli s vedením 18 : 13. Již v průběhu prvního poločasu jsme vystřídali brankáře Kožušníka, který exceloval v Jičíně, ale nyní se mu tolik nedařilo. Do branky nastoupil Petr Újezdský a svým výkonem doslova domácí likvidoval (63% úsp.). Naši hráči přidali na agresivitě a společně s brankářem po zisku míče, přecházeli do rychlých útoků a neustále navyšovali naše vedení. Výborně nám tentokrát zahrály všechny spojky, které nastřílely 21 branek. Výborný výkon podal rovněž pivot Ciboran, který dirigoval obranu a sám dokázal přecházet i do rychlých útoků. V 38. minutě jsme vedli 32:18. Do hry se tak zapojili všichni hráči a opět ukázali, že máme na čem stavět. Chtěl bych pochválit všechny hráče, protože to byl opravdu kolektivní výkon, který si hráči společně užívali po závěrečném hvizdu.

Jsme rádi, že hráči přistoupili zodpovědně k tomuto utkání a dokázali zopakovat výkon z Jičína. Začátek soutěže jsme měli velice těžký. Dvě utkání na palubovce soupeře, ale dvě vítězství! Toto je vynikající a je jen třeba držet hráče při zemi, protože již v neděli nás na domácí palubovce čeká favorit soutěže, družstvo Nového Veselí. Bylo by trestuhodné ztratit v domácím prostředí body a tak již dnes se musíme plně koncentrovat a udělat v přípravě maximum na tohoto soupeře.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici