HCB Karviná
Zápasy
ne 30.9.2018 |

Zápas Karviná - Nové Veselí

Zápasové menu

Neděle 30. 9. 2018 se nesla v duchu soubojů našich družstev s družstvy z Nového Veselí. Zatím co družstvo mužů svůj souboj zvládlo, obě naše mládežnická družstva odevzdala body svému soupeři.

Čekali jsme jak si povedou naši mladší dorostenci, kteří přivezli dvě vítězství z palubovek svých soupeřů. Bohužel jsme do utkání nastupovali bez jednoho z nejlepších hráčů, zraněného Pinkase Matyase. Jeho absence v utkání byla opravdu citelná. Hlavně v průběhu prvního poločasu, který vlastně rozhodl o výsledku utkání. Naši hráči hráli s velkým respektem a dá se říct, doslova se strachem. Propadali jsme v obranné činnosti jeden na jednoho a soupeř se prosazoval hlavně z prostoru brankoviště. V postupném útoku byla naše hra pomalá, bez patřičné agresivity a tlaku na soupeřovy obránce. Dělali jsme školácké technické chyby (9), které soupeř tvrdě trestal z rychlých útoků. Řada našich střel skončila na blocích, nebo vedle brány soupeře. Zaslouženě jsme do šaten odcházeli za stavu 11 : 18 v náš neprospěch! 

Po bouři, která zákonitě musela v šatně být, začali naši hráči hrát podle našich představ. Naše obrana byla patřičně agresívní a za ní se rozchytal Újezdský. Pomalu jsme začali ukrajovat z náskoku soupeře a v 15 minutě byl stav 18:22! Bohužel v tu nejnevhodnější dobu přišlo několik zbytečných vyloučení a soupeř nám opět odskočil na rozdíl 6 - 7 branek. Snažili jsme se o zvrat i hrou bez brankáře 7:6, ale nebyli jsme patřičně efektivní. O naši nízké střelecké úspěšnosti hovoří pouhých 45% a 23 vstřelených branek na domácí palubovce.

Toto utkání se nikomu z hráčů nepovedlo a ztráta dvou bodů na domácí palubovce neguje naše dosavadní vítězství. Soupeř hrál dobře, ale dovolím si tvrdit, že nebyl tak výrazně lepší, jak ukazuje konečný výsledek! Vždyť druhý poločas jsme prohráli o branku. Pevně věřím, že v odvetě ukážeme na jejich palubovce dostatek herní kvality, patřičné agresivity a přivezeme body zpět!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici