HCB Karviná
Zápasy
ne 24.2.2019 |

Zápas Karviná - Plzeň

Zápasové menu

V neděli 24. 2. 2019 vstoupili do jarní části odvetných zápasů soutěžního ročníku 2018/2019 naši mladší dorostenci. V domácím prostředí jsme přivítali velice silného soupeře z Plzně. My jsme v podzimní části 2018 dokázali vyhrát na palubovce soupeře a tak jsme byli v pozici favorita. V sestavě hostů však došlo k řadě změn a zprávy, které jsme obdrželi, hovořily o herním zlepšení hráčů Plzně. Proto jsme již před utkáním varovali hráče před případným podceněním!

Od první minuty hráli naši hráči zodpovědně a koncentrovaně. Plnili taktické pokyny a hráli to, co jsme si řekli před utkáním. Soupeř se držel díky vynikajícímu střelci Kaplanovi cca do 7 minuty. Díky zlepšené obraně a vynikajícím zákrokům brankáře Újezdského jsme v rozmezí mezi 7 a 24 minutou odskočili ze stavu 4 : 4 na 18 : 6. Do šaten jsme odcházeli s vedením 21 : 11 a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. V šatně jsme ale kladli hráčům na srdce, že nesmí polevit a musí i nadále hrát hru, která na soupeře platila. V průběhu druhého poločasu jsme si neustále udržovali 7 - 10 brankový rozdíl. Do hry se pak zapojili všichni hráči i brankáři. Od desáté minuty jsme až do konce utkání hráli v 7 hráčích bez brankáře. Měli jsme tak ideální možnost procvičit tento herní prvek, který využívá naše družstvo mužů.

Chtěl bych poděkovat všem hráčům za jejich přístup k utkání. Dělíme se s Duklou Praha o 3 - 4 místo a pořád tak máme reálnou šanci na medaili. V neděli 3. 3. 2019 nás čeká ještě těžší soupeř. Zajíždíme do Nového Veselí, které nás v podzimní části u nás porazilo. Máme mu tedy co vracet a jestli chceme soupeři oplatit porážku, musíme se dokonale připravit.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici