HCB Karviná
Zápasy
ne 1.12.2019 |

Zápas Plzeň - Karviná

Zápasové menu

V neděli 1.12.2019 zajíždělo naše družstvo mladších dorostenců ke svému mistrovskému utkání do daleké Plzně. Náš soupeř byl 3 body před námi a tak v případě našeho vítězství jsme měli šanci nejen dotáhnout se na našeho soupeře, ale udržet kontakt s celky, které jsou jen těsně bodově před námi. Pro zranění řady hráčů odjíždělo naše družstvo pouze s třemi hráči na střídání. I přes citelné oslabení jsme věřili, že můžeme uspět.

Do utkání jsme vstoupili s plnou koncentrací a ujali se vedení o 2 - 3 branky. Kvalitní hrou v obraně a společně s výborně chytajícím Kožušníkem, jsme eliminovali útočnou sílu domácích. Naopak naši hráči se trpělivou hrou dokázali prosadit proti vysunutému obrannému systému domácích, kteří hráli 1:5. Naše vedení tak narůstalo až na naše konečné poločasové vedení 16 : 10. Škoda zahozených 100% šancí a neproměnění dvou sedmimetrových hodů, protože naše vedení mohlo být výrazně vyšší. 

Ve druhém poločase pokračovali naši hráči ve svém velice kvalitním výkonu a udržovali si vedení o 6 - 7 branek. Bohužel od 20. minuty nastal u našich hráčů doslova kolaps. Najednou dostali všichni strach z toho, že mohou vyhrát. Začali kupit chybu za chybou, které soupeř trestal z rychlých útoků. Jen díky výkonu našeho brankáře Brychlece, který měl procento úspěšnosti 50%, se naše vedení snižovalo pomalu. V krátké době jsme si museli brát 2x oddechový čas, ale nic nepomohlo. Naše hra byla najednou v křeči a my za posledních 10 minut ze 14 útoků vstřelili pouze 2 branky! Soupeř doslova ožil a vystupňoval svou agresivitu na maximum. Ještě štěstí, že čas rychle ubíhal a svou poslední branku na konečný stav 22:23 v náš prospěch, domácí vstřelili 3 vteřiny před koncem a neměli tak čas k další střele a my tak zaslouženě dotáhli utkání do vítězného konce.

Jako přes kopírák se opakují koncovky utkání, které bohužel nezvládáme. Viz utkání ve FM, Jičíně a doma s Duklou. Mít tyto body, tak se pohybujeme v tabulce na medailových pozicích. Nyní nás čeká v domácím prostředí další velice nepříjemný soupeř z Lovosic. Pevně věřím, že navážeme na náš výkon z Plzně a vyvarujeme se takového výpadku jako ve zmíněných zápasech a zakončíme podzimní část soutěžního ročníku 2019/2020 vítězně. 

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici