HCB Karviná
Zápasy
pá 20.1.2023 |

Zápas HCB Karviná - HK Košice

Zápasové menu

Úvod zápasu jednoznačně patřil našemu týmu, vedli jsme po 4 minutách hry 4:0. Košičané měli velké problémy s překonáním naší obrany a za prvních 8 minut se jim podařilo pouze jednou vystřelit [1:6]. Trenér slovenského týmu si vyžádal oddechový čas. Po návratu hráčů na hřiště se hra vyrovnala a k vidění byly přesné zásahy na obou stranách hřiště. Po patnácti minutách zápasu byl stav 6:11.

Hráčům HK Košice se podařilo snížit ztrátu na svého soupeře - v 17. minutě prohrávali už jen o dvě branky [11:13]. Vyrovnat se jim však nepodařilo a od té doby oba týmy reagovaly na zásah dalším zásahem. Tento vývoj se nezměnil až do konce poločasu a do šaten šly týmyza stavu 17:19 pro nás.

Se začátkem druhé půle jsme začali opět navyšovat své vedení. Ve 35. minutě už jsme vedli 18:22 a o dvě minuty později 19:25. Trenér slovenského týmu si vyžádal další time out. Ten ale nepomohl, už jsme Košice k ničemu nepustili a utkání jsme zcela ovládli.

Deset minut před koncem zápasu jsme vedli o 11 branek [35:26]. V 56. minutě zaznamenal Jan Užek jubilejní 40. branku našeho týmu. Konečný výsledek utkání byl 30:43.

Postoupili jsme do sobotního finále turnaje, ve kterém se utkáme s domácími.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici