HCB Karviná
Extraliga
st 30.3.2011 | Ivo Dudek

Na Duklu Praha zve Marek Vančo

Marek Vančo se přes svůj nízký věk vypracoval v oporu našeho A týmu mužů a právě jeho jsme oslovili s prosbou o to, aby vás pozval na první utkání nadstavby, které budeme hrát už tuto neděli na domácí palubovce s Duklou Praha. Zápasy s Duklou vždy slibují napínavou podívanou a to jistě o důvod víc, proč přijít do haly povzbudit náš tým!

Marku, poslední zápasy bohužel nebyly zrovna povedené. Odrazilo se to nějak na pohodě v týmu?

Je pravda, že konec základní části nám nevyšel podle našich představ. Myslím si, že natrénované máme, házenou hrát umíme tak teď jen zbývá si sednout, vyříkat si nějaké věci a vrátit do týmu tu správnou pohodu pro konec sezóny. To jsme udělali včera a už se těšíme na zápasy nadstavby, která letos nahradila naše oblíbené play off.

A teď tedy k tomu prvnímu utkání s Duklou Praha. Připravujete se na něj nějak speciálně?

Teď už každé utkání bude těžké a důležité, tak se musíme dobře připravit na všechny soupeře. Určitě máme o co hrát, naše ztráta na první Lovosice není nijak velká a tak je důležité co nejvíce bodovat. Myslím, že v nadstavbě budou rozhodovat body z venku. Doma si každý bude dávat pozor na to, aby nepřišel o body a tak bude právě rozhodující to, komu se podaří těch bodů z venkovních hřišť přivézt nejvíc. Prosím proto diváky, přijďte nás povzbudit - vaši podporu vždy velmi cítíme a pomáhá nám. Chtěli bychom se v utkání s Duklou svým dobrým výkonem a vítězstvím omluvit za poslední nepodařené zápasy!

Foto