HCB Karviná
Zápasy
st 11.2.2004 |

Zápas Trnava - Karviná

Zápasové menu
Karviná přijela do Trnavy se snahou potvrdit nedělní vítězství v Hranicích a zvětšit náskok na své pronásledovatele na pět bodů.

Také Trnava v minulém kole vyhrála a v domácím prostředí chtěla opět bodovat, dokázat svůj výkonnostní vzestup a snížit ztrátu na čtvrté místo ve slovenské části HIL, které zaručuje účast v play off. Pomoci jim k tomu měla i nová akvizice z portugalské Bragy, pravá spojka Stanislav Demovič.

Již průběh první půle ukázal, že Karviná bude mít s domácím celkem problémy. Po vyrovnané první desetiminutovce, kdy za Karvinou skóroval až na jednu vyjímku pouze Horák, si Trnava vypracovala tříbrankový náskok, který v průběhu poločasu narůstal až na hrozivých deset branek. Karvinští hráči si nevěděli rady s aktívní obranou domácích a v útoku na opačné straně úřadovalo trio Kopecký, Mažár, Demovič. Hra hostů ve druhé části vypadala odevzdaně.

Po nástupu do druhého poločasu se karvinští snažili o zvrat v utkání nebo alespoň o úpravu skóre, snížili náskok soupeře na osm branek, ale pak se o šanci výsledek upravit sami připravili technickými chybami a rozjetý soupeř jim už více nepovolil.

Domácí podali velice dobrý výkon, mezi nejlepší patřili Mažár, Demovič, Kopecký a Stráňovský. Z hráčů Karviné vybočili z průměru snad jen Laclavik s Horákem.

Další utkání hraje Karviná v domácím prostředí v neděli 15.2.2004 v 10:30 hodin, kdy hostí házenkáře 1.MHK Košice.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici