HCB Karviná
Zápasy
út 11.9.2007 |

Zápas Karviná - Frýdek Místek

Zápasové menu
Dnes bylo na naší palubovce předehráno utkání 12. kola extraligy s regionálním soupeřem z Frýdku Místku. Předehráváme takto extraligová utkání, z důvodu blížící se ligy mistrů a možných kolizí termínové listiny. Utkání nebylo nijak pohledné, přineslo dost technických chyb na obou stranách. Rovněž se v něm ale daly najít i pěkné házenkářské momenty. Od počátku jsme dávali najevo, kdo je favoritem tohoto utkání. V 16. minutě byl stav 10:5 a náskok jsme v podstatě poklidně udržovali. Bylo vidět, že soupeř z Frýdku Místku se poučil ze své prohry v minulém kole s nováčkem z Hustopečí, kdy obdržel 35 branek a zaměřil se zejména na obranu. V útočné hře mu to ovšem tak nešlo a produkoval dost technických chyb.
Bohužel se k němu přidali i naši hráči a technické chyby dělali i oni. V dresu F-M se představili hráči, kteří v minulé sezóně oblékali náš dres jako Kružík, Požárek, Sliwka nebo hráli u nás dříve - Toms. A byli na hřišti vidět, z jejich rukou padlo dohromady 12 branek.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Hlasy trenérů :

L.Kavka (FM) - Jsme v podstatě s výsledkem spokojeni. Našim cílem bylo neprohrát tady nějakým velkým rozdílem branek, což se podařilo. Vlastně jsme dostali od Karviné méně branek než od Hustopečí. Soustředili jsme se totiž hlavně na obrannou činnost. Dovolili jsme si ale darovat Karviné kolem 20 míčů technickými chybami, což je velice velkorysé.

J. Kekrt (HCB OKD) Měl jsem trošku obavy, protože vím, že mužstvo zatím nedokáže udržet koncentraci a zejména po výborné první půli utkání s Prešovem, může dojít k jakémusi podcenění utkání. Rovněž jsme si byli vědomi, že v družstvu soupeře hraje několik vlastně kmenových hráčů HCB OKD a ti se určitě chtěli na "domácí" palubovce ukázat. A to se myslím, stalo.
Mám rozporuplné pocity, protože jsme měli herně elegantní momenty a na druhou stranu jsme si dovolili, stejně jako soupeř, darovat spoustu míčů svými technickými chybami. Teď je načase, abychom stabilizovali svou výkonnost na vyšší kvalitě, tak jak potřebujeme pro blížící se utkání LM.