HCB Karviná
Zápasy
po 20.9.2010 | Ivo Dudek

Juniorka postupuje v Českém poháru

Zápasové menu

Své první utkání v Českém poháru zvládla juniorka. Včera totiž vyhrála v Polance a postoupila tak do třetího kola, do kterého již budou nasazeny i extraligové týmy.
Aktualizováno o komentář trenéra Hudečka.

Naši junioři byli nasazeni až do druhého kola ČSpoháru. Zde je čekalo druholigové družstvo z Polanky, které v prvním kole překvapivě porazilo Slavii Havířov na jejich palubovce. Junioři odjížděli v neděli 19. 9. 2010 do Polanky opět v kombinované sestavě, protože v případě startu některého z hráčů A družstva, by tento již nesměl nastoupit v poháru za áčko. S týmem Polanky jsme sehráli v přípravě přátelské utkání o kterém jsem Vás informoval a tak jsme věděli co nás čeká a na co se máme připravit. V prvním poločase s námi hráči Polanky drželi krok. Hlavně zásluhou průměrného výkonu brankářů a neagresívní obrany.

Ve druhém poločase nás podržel dobrým výkonem Matuszczyk v brance a my z rychlých útoků odskočili na rozdíl 10 branek. V utkání dostali šanci všichni hráči. Varováním pro nás musí být fakt, že v I. lize se nám takový vlažný začátek utkání může krutě vymstít!! Musíme hrát daleko agresivněji jak v obraně, tak i v útoku!! Přechod do rychlých útoků nám jde velice dobře. Samozřejmě čekáme i daleko kvalitnější výákony brankářů!

Ve 3. kole nás čeká 28. 9. 2010 prvoligové družstvo Litovle. Utkání se hraje na jejich palubovce v 16.00. Pro vysvětlení. Naše družstvo skončilo v loňském ročníku před Litovlí a tak musíme hrát u soupeře.

Tuto neděli nás čekají doma nesmírně těžká utkání. Mladší dorost i starší se utkají s velice silnými celky Zubří a juniorku čeká bývalé extraligové družstvo z Bystřice pod Hostýnem!! Ml. dorost začíná ve 13.00, starší v 15.00 a juniorka v 17.00 hod. Přijďte povzbudit naše mladé hráče v jejich prvním utkání tohoto soutěžního ročníku.

Trenér a vedoucí SCM : Hudeček Jaroslav.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici