HCB Karviná
Zápasy
so 6.9.2014 |

Zápas Zubří - Jičín

Zápasové menu
Deváté Gumárny Zubří porazily pátý Ronal Jičín 24:22, po poločase 14:11. Boj o každý posun skóre probíhal od začátku utkání. První branku zaznamenali hosté, ale domácí vzápětí vyrovnali a následně se ujali vedení. Hosté se však většinou dokázali dotáhnout a vyrovnat. Naposledy však na konci první půle na 11:11. Pak domácí nasadili k trháku a do půle svůj náskok navýšili na tři branky. Ve druhé půli se hosté přiblížili vyrovnání ve 45. minutě, kdy snížili na rozdíl jediné branky 19:18. Totéž se jim podařilo také o jedenáct minut později a navíc měli k „dispozici“ sedmimetrový hod. Ten však domácí gólman Petr Orság chytil. Vzápětí domácí výhru pojistil Tomáš Bechný a uzavřel skóre zápasu na 24:22.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Jiří Kekrt, trenér Gumáren Zubří: Přestože jsme byli neustále o krok vpřed, neměli jsme jistotu, že zápas pro nás dopadne vítězstvím, proto to bylo drama do posledních sekund. Šlo o typický zápas začátku soutěže, kdy se na obou týmech projela nervozita a netrpělivost hráčů. Navíc oba celky ještě nemají dostatečně zkušené kádry, což se projevilo v tom, že ani jeden tým nedokázal dokonat obrat v zápase. Nakonec jsme zaslouženě vyhráli, hlavně díky výkonu Martina Hrstky, který dodal mužstvu patřičný impuls.

Aleš Babák, trenér Ronalu Jičín: Po celých 60 minut se hrál vyrovnaný zápas. Domácí byli v prvním poločasu častěji do vedení, ale i nám se do něj podařilo dostat. Ale závěr půle jsme nezvládli, udělali jsme pár chyb a Zubří nám odskočilo o tři branky. Druhý poločas měl podobný průběh, kdy jsme se na jeden gól přiblížili. V samotném konci jsme neproměnili nejen dvě jasné šance, ale ani sedmimetrový hod a proto jsme ti méně šťastní, přestože jsme si zasloužili odvézt bod.